Update

2012-03-19 22:38:49 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Denna gången var det ingen öroninflammation tack och lov. Tyvärr har Mira ändå feber ännu och är alltså inne på femte dygnet nu med feber. Envist virus alltså. Imunförsvaret måste verkligen vara i botten nu med tanke på alla sjukdomar hon fått på sistone. Tycker verkligen synd om henne.
Idag när vi gick från doktorn och var påväg ner för de två långa trapporna ut från vårdcentralen så säger jag till Mira "Va bra att du är "frisk" nu och inte hade något problem med öronen längre. Det betyder ju att du slipper medicin nu". Mira tvärstannade, satte sig i trappan och började gråta, snyftandes säger hon "Men mamma då jag vill ju ha medicin ju" Sen reste hon sig och sprang tillbaka uppför trapporna och in på vårdcentralen igen. Inte alla barn som älskar medicin så mycket.
(Jag fick köpa nässpray för att hon åtminstone skulle få nån medicin)

Ikväll har jag tränat lite och svarat på mail. Har även packat ihop en massa beställningar som ska läggas på lådan under morgondagen.

Träningen går föresten över förväntan. Jag känner verkligen inspiration och försöker komma iväg till gymmet minst 3 ggr/vecka. Övriga dagar är jag ute på promenader. Omställningen med maten är den biten som är svårast... men jag lär mig sakta men säkert. Nu hoppas jag bara på lite tydligare resultat framöver.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Massor med krya på sig kramar till lillstumpan från oss! We miss you!

2012-03-20 @ 06:40:42
URL: http://www.jennyn.se
Postat av: petra

duktig du e-Goa tös som gillar medicin ha ha

kram på er hoppas ni e helt krya snart

2012-03-20 @ 14:18:21
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Postat av: Mariam

Bra att du har inspiration. Hjälp mig!! Jag tuggar snart bara på godis och snacks och chips.

2012-03-20 @ 15:56:41
URL: http://mammamariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback