Fredags nöje

2012-11-09 09:17:13 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Idag är det en vecka kvar tills vi åker upp till dalarna och lämnar barnen hos mina föräldrar för att sedan veckan därpå flyga till egypten.
Satt och pratade med barnen imorse om att det bara är en vecka kvar tills vi åker. Det blev höga jubelrop.
När jag berättade för Mira att jag och pappa sedan ska åka vidare på vår resa och lämna dem kvar hos mormor och morfar så tittar Mira på mig allvarligt och utbrister "Men mamma. Du lovar väl att äta mat när du åker på resan"
Öhh... ja. Jag blev så otroligt full i skratt. Frågan är ju vart hon överhuvudtaget fått tanken ifrån att jag inte skulle äta.
När jag frågade henne tillbaka om hon kunde lova mig att äta hos mormor och morfar så svarar hon "Vi får väl se vad det blir". Tokunge.

Idag lämnade jag dem för årets dagisfoto på förskolan. Kom på i morse när jag vaknade att det var fotodax och insåg ganska snart att alla fina tröjor låg i tvätten. Ja, jag hittade en fin till sist ändå som åkte på Theo och Mira fick en tunika. Hade tänkt syskonmatcha, men det får bli till ett annan år. De är ju ändå inte med på samma bild.

Idag blir det hemmajobb med firman. Bokföring och några beställningar står på listan.

Önskar er en trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Linda

haha barn har så underbara kommentarer!
Vad skönt att resa utomlands, hoppas ni får det varmt och skönt.
Kram

2012-11-09 @ 10:13:29
URL: http://familyspace.blogg.se
Postat av: Mariam

Vi fick våra häromdagen. De tar alltid korten utomhus, så även i år hade de sagt men de var visste inne på bilderna. Tur som hade faktiskt killarna fina tröjor och likadana. Tur ibland. :)

2012-11-09 @ 10:39:27
URL: http://Mammamariam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback