Stelopererad?

2012-11-01 10:01:22 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Stackars lilla bloggen. Står och faller. Tid tid, tid....önskar jag hade mer av den.
 
Denna veckan går i jobbetstecken. Tidiga mornar och sena kvällar. Idag startade jag morgonen med att kl åtta infinna mig på akupunktur. Känns bättre och bättre och jag törs kanske (borde jag?) säga att huvudvärken är mindre intensiv nu för tiden (det vill säga senaste 2 veckorna)
 
Besöket hos kiropraktorn känns i både rygg och nacke. Måste ju betyda att han gjorde nåt iaf även om det inte kändes så mäktigt när man böjde min kropp hit och dit. Det upptäcktes att mitt ena ben är kortare än det andra, vilket ställer till med problem i svanken. I nacken är jag inte riktigt som jag ska vilket också syntes jätte tydligt på röntgenbilderna. Hur intressant som helst att se sig själv i genomskärning. Mina släktingar har alltid sagt att jag är så rak i nacken när jag är ute och går. Rak var ordet. Normalt ska nacken gå liksom svanken innåt, Min nacke är spikrak, stelopererad.
Instrumenten visade på tre inflammerade ställen där ev nerver sitter i kläm i min rygg. Detta ska nu åtgärdas med några ytterligare besök hos min käre kiropraktor. Hoppet är stort och jag ser fram emot att snart kunna sitta här och säga att huvudvärken inte bara minskat utan tom försvunnit.
 
Barnen då? Jo, de är pigga och friska och skuttar iväg till förskolan om dagarna. De pratar dagligen om att de snart ska få åka upp till dalarna till mormor och morfar när jag och maken ska på utlandsresan. Jag inser att det bara är 2 1/2 vecka kvar och jag har ännu inte hittat mitt pass. Jag som brukar va så ordentlig och ha bra ordning på alla papper och dyligt. Fy skäms!
 
Nu ska jag packa lunchen och sedan åka till butiken. Igår tog vi fram alla tomtar och julskyltade. Stämning blev det även om jag inte riktigt känner mig redo för jul ännu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback