Gravid

2013-04-18 12:18:44 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/619285/images/2009/v36_64295951.jpg
Såhär ser jag ut när jag är gravid
 
Nej, jag är inte gravid! Hur många var det som tänkte "Ha, det var väl det jag visste" när ni läste överskriften? Det har verkligen varit oroväckande många som gratulerat mig till tillökning och frågat om jag är gravid på sistone. En gång för alla. NEJ, jag är inte gravid. Jag har bara gått upp några kilo och som tvåbarnsmamma så sätter sig hullet på magen eftersom den blivit van att töjas. Kan ni nu va så snälla att sprida detta vidare till alla som undrar. Det blir så pinsamt både för er och för mig när ni frågar vilken månad bebisen är beräknad. Sist en kund frågade fick jag säga att jag har en bebis hemma och att magen inte hunnit dra ihop sig ännu. Jag valde att inte tala om att bebisen nu är 3 år.
 
Mira frågade mig imorse om man fick härmas i april. Nej man får luras svarade jag henne då (hon hade visst blandat ihop begreppen) "Va, får man säga saker som inte är på riktigt?" Detta förvånade min tjej väldigt mycket och kanske var det det som var inspirationen till mitt inlägg idag.
 
Påtal om växande mage så fyller jag år snart. Det var Maken som sa det till mig igår faktiskt. Hade inte en tanke  på att det bara är typ 3 veckor dit. Måste ju börja planera vad jag önskar mig. Just nu står ett gymkort och ett silver halsband på önskelistan... men det finns ju mycket fint man kan önska sig.
 

Kommentarer
Postat av: Jennie

Jag ber om ursäkt för min kommentar tidigare om gravidmagen då på instagram :( Min mage tränas sakta men säkert bort... :) Eller ja.. det är väl svårt kanske när man proppar i sig godis och sånt där man har svårt att slita sig ifrån.. Men tränar man så får man tycker jag, även om det kanske tar liiiite längre tid. ;)

Svar: Hihi, på bilden på instagram så var jag ju iaf gravid. Visst är det svårt nä rman såklart vill äta gott ibland. Problemet med mig är väl att jag är kass på att träna just nu och så sätter sig godiset på rumpan o magen istället:) Lycka till med din magträning:) Kram
Therese

2013-04-18 @ 20:25:44
URL: http://jennieshemochhjartan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback