Nackspärr!

2013-04-30 10:23:01 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


 
Just hemkommen från apoteket. Efter den nästan värsta natten i mitt liv kände jag att apoteket här hemma behövde fyllas på. Tänk om man kunde stoppa en tablett till huvudvärken, en till nackspärren och en till resten av kroppen... då kunde jag kanske fått användning av alla fyra läkemedlen och sovit gott några timmar.
 
Igår var vi på utbildning med jobbet. Påväg hem från göteborg kände jag hur ont jag började få i nacken och i vänster arm. När jag kom hem hade jag nära till tårarna pga smärtan. Maken masserade mig en stund sedan gick vi o lade oss. Resten av natten vill jag helst glömma. Har haft så sjukt ont i nacke, skuldror, rygg och vänster arm. Hittade ingen värmekudde och inga alvedon... fick försöka överleva på enbart ipren (Hade jag haft alvedon hade jag åtminstone kunnat blanda) vilket är som att stoppa godis i min kropp. (Då man "missbrukat" tabletter i 2 år nästan dagligen så är det inte mycket som tar på smärtan längre)
 
Just för tillfället mår jag lite bättre men jag känner hur det börjar komma tillbaka mer och mer. Antar att det snart är dax för yttterligare några tabletter och lite ipren gel på det värsta området.
 
Jag tror inte ni förstår hur gärna jag önskar flytta till en annan kropp just nu. Tycker ju faktiskt att det kanske kan räcka med att ha kronisk huvudvärk och magont dagligen.

Kommentarer
Postat av: Sara - Mamma till Max (-08) och Ebba (-13)

Nej men usch o fy. vet du vad det beror på?

Svar: Ingen aning. Jag måste ha suttit och spänt mig under föreläsningen vi var på eller nåt. Ser inte fram emot natten... kommer nog inte att sova många timmar i natt heller. Att ligga ner gör fruktansvärt ont och att sitta upp o sova är inte skönt en hel natt.
Therese

2013-04-30 @ 12:33:02
URL: http://sarasrum.blogg.se
Postat av: Mariam Hernsäter

Fy vad jag tycker synd om dig. Du verkar ha min grsvidkropp, dock utan att få en bebis. :(

Svar: mm...Hade man vart gravid hade man ju åtminstone haft nåt att se fram emot som gör smärtan mer uthärdlig. Hade du nackspärr också under graviditeterna?
Therese

2013-04-30 @ 15:25:42
URL: http://mammamariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback