Pepparkaksgubbe med tomte influenser

2013-12-10 10:16:31 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


 
Ikväll är det luciafirande på förskolan. Mira är överförtjust och längtar och väntar snart ihjäl sig. Theo däremot är allt annat än förtjust. Idag när vi satt vid frukosten gjorde han klart för mig att "Då ska jag ha pepparkakshatten istället för tomteluva, så kommer jag dra ner den för ögonen så ingen ser mig. Bara då ska jag va med i luciatåget!" Ord och inga visor där.
Vi kommer med andra ord ha en lycklig lucia som antagligen sjunger högst av alla liksom tidigare år och en sur tomte med pepparkakshatt som inte kommer att ta en ton. Spännande kväll.
 
Ska iaf föröka ta mig till affären och köpa lussebullar så vi har nån god muta... eller jag menar fika. Vi mutar aldrig våra barn, aldrig.
 
Jag min dummer tyckte att illamåendet gått ner lite senaste dagarna. Detta skulle jag fira med att inte ta mina tabletter imorse. Att jag alltid ska börja trixa och grejja när nåt funkar bra till sist. Nu sitter jag här med frukostmackan halvägs upp igen (ursäkta detaljerna). Nej, tålamod Therese. Jag får försöka glädjas åt att tabletterna faktiskt tar bort det värsta numer och att jag kan få ha vissa stunder utan kräkkänsla.
 
Håll tummarna för oss ikväll, tack. Kan behövas:)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara - Mamma till Max (-08) och Ebba (-13)

Hi hi tokiga barn! hoppas firandet blir minnesvärt.

Max längtar jättemycket till på fredag när vi ska på lucia på hans förskola

2013-12-10 @ 14:38:24
URL: http://sarasrum.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback