Sven, foglossning och piller

2013-12-06 15:01:00 Graviditeterna
» Kommentarer(0) «


 
Igår sa Theo åt mig på skarpen "Mamma du får aldrig mer säga att jag är gullig eller söt, jag är bara snygg faktiskt. Ta ett kort så får du se"
 
Underbara unge. Han är väldigt fokuserad på just nu att bli storebror och att fylla 4 år så att kalla honom gullig eller lilla gubben är som att ge honom smisk på bara rumpan. Men han får gärna bli stor, speciellt om det betyder att jag kan förvänta mig att han klarar sånt som en "stor pojk" ska klara. Som att äta maten som bjuds och sätta på sig kläder själv utan div utbrott. Tveksam om han riktigt förstått vad det innebär?
 
Jag sitter och äter lite mellis innan jag ska hämta barnen. Mellis för mig numer innebär 2 alvedon (fick testa en ny sort 665 tror jag den hette, hoppas den ska hjälpa) 1 st illamåendetablett, en smörgås, två pepparkakor och lite glögg.
I natt har jag inte sovit nåt alls typ. Dels så har Sven stört min sömn men också de eviga sammandragningarna som kommer så fort jag vänder lite på mig och så den hemska foglossningen. Det blir värre och värre nu och vetskapen om att det redan börjar störa min sömn så mycket gör mig lite deppig. Hur kommer jag att må om två månader kan man ju fråga sig!? Jag kan inte ligga ner för det gör ont i höfterna, jag kan inte sitta upp för det strålar i fogarna och jag kan inte gå för det smärtar. Kul! NOT!
 
Idag har jag försökt få upp humöret genom att köpa en bilbarnstol till bebisen. Kändes bättre för en stund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback