Vecka 26, 99 dagar kvar...

2013-12-03 22:11:19 Graviditeterna
» Kommentarer(1) «


 
 
Även om det känns som att tiden går väldigt sakta just nu så går det iaf framåt. Vi har kommit ner på tvåsiffrigt och nedräkningen har börjat på allvar. 99 dagar kvar, tre månader. Min förhoppning är att åtminstone december ska gå snabbt.
 
Redan denna veckan har jag hunnit med ett besök på mvc, där allt såg bra ut och jag fick lyssna på lilla hjärtat. Magmåttet ligger en halv kurva över "normal" och det är lika som jag legat med båda de andra busungarna. Så det övriga på magen som gör att jag ser ut att va i v 35 beror helt enkelt på för många kanelbullar tyvärr. Att det stod error på vågen när jag skulle väga mig under helgen säger ju sitt. Trodde det var ett skämt först, men nejdå. Mira kunde väga sig utan problem men när jag ställde mig så blev det error. Kanske någon som försöker säga åt mig att jag inte borde väga mig mera då det finns risk för depression om jag får se den acktuella siffran.
 
Jag har även hunnit med ett läkarbesök som slutade med att hon sjukskrev mig tiden ut. Det betyder att om jag nu inte blir bättre så har jag jobbat totalt 3 dagar under hela denna graviditeten. Helt sjukt! Behöver jag ens nämna att detta är sista barnet och att jag aldrig mer kommer vilja utsätta min kropp för det här igen. Inte för att han inte är värd det lilla bebben utan för att jag helt enkelt inte skulle orka... varken fysiskt eller psykiskt.
 
Förutom mina krämpor med illamåendet, halsbrännan, foglossningen och sammandragningarna som (framförallt de två sistnämnda) blir värre och värre så är det sig likt som tidigare veckor. Bebisen blir livligare och livligare och jag älskar känslan när han sparkas och har hicka där inne i magen. Jag har fått tillbaka tröttheten igen och jag vet inte om det kan bero på lite järnbrist eller vad. Suget efter att handla och boa till bebisen börjar komma mer och mer och just nu planerar jag mycket kring hur vi ska göra om här hemma för att det ska passa familjen bäst. Kollar tapeter planerar planlösningar i rummen och googlar på inspirationsbilder. Man får ju försöka rosa sig med nåt nä rman är stillasittandes/liggandes.
 
Jag försöker även fundera på namnförslag men fy va svårt det är med namn till pojkar, som dessutom ska passa ihop med Mira och Theo. Barnen har bestämt att han ska heta Wilgot och får han inte heta det så vill dom inte ha någon bebis. Utpressning.
 

Kommentarer
Postat av: Mariam

Nedräkning nu alltså. Snart en bebis.

2013-12-04 @ 14:25:54
URL: http://Mammamariam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback