Bästa förskolan man kan ha

2013-01-24 20:19:32 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


 
Två inlägg på samma kväll...det gäller att skriva medans man har ångan uppe.
 
Igår var jag under förmiddagen och hälsade på barnens förskola. Jag fick vara med och fira Theo som fyllt tre. Han hade med sig lite frukt som det gjordes fruktsallad på och så sjöng vi och hade det mysigt med alla småbarnen.
Mira sken som en sol när hon fick visa mig allal leksaker och förklara vad hon brukar göra på förskolan om dagarna. Jag insåg hur mycket det betyder för henne när man tar sig tid och låter henne visa vad hon gjort och tycker om att göra. Önskar jag tog mej den tiden oftare.
 
Måste få skriva hur glad jag är att barnen är på just denna förskolan. Underbar personal som alltid gör det där lilla extra för barnen. Inte alla förskolor där de bakar, åker skridskor, har vattenlek inomhus på vintern m.m. m.m. Jag är så trygg med att lämna dem där varje dag och släppa på det kontrollbehovet jag annars har när det gäller barnen. Utegården och innelokalerna är också kanon och jag tror inte barnen hade kunnat ha det bättre helt enkelt.
 
Nu ska jag ta tidig kväll och lägga mig i sängen och läsa en stund. Är trött och slut efter dagens anspänningar.

Kommentarer
Postat av: Hanna Karlsson

Vad härligt att den är så bra!

2013-02-24 @ 06:20:54
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Madeleines.se - FotogladGravidMamma

Tack! Det är ett vanligt linne från Ichi men köpte det när jag var gravid med Lova i början för att kunna gömma magen lite, hihi, så det går nätt och jämt över magen nu... :)

Kram!

2013-03-06 @ 10:28:08
URL: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback