ledigheten snart slut

2013-06-17 18:18:13 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Jag bad Mira le lite på bilden. Lite var ordet.
 
Idag är sista dagen "ledig" med barnen sen vabbet började i torsdags. Theo är frisk sedan i lörsdags och vi andra verkar ha undgått hans sjuka. Jag har varit hemma med barnen alla dagarna och det var endast igår vi hade sällskap av att även Maken var hemma. Kan dock lova att han var rätt sliten efter att ha kommit hem kl fem på natten från svensexan. Gamla män ska inte vara ute så länge.
 
Idag har vi varit hemma på gårdem, lekt med grannar och gjort hemmagjord bananglass. Mer behövs inte när solen skiner och humöret är på topp.
Tror dock att vi alla tre dalat för det är trötta ögon på oss alla just nu. Barnen ser på bompa och jag sitter vid datorn en stund. Snart läggdags... få se hur det går ikväll. De brukar ha en förmåga att krångla när jag är ensam hemma och Maken på fotboll, så typiskt då jag är den med sämst tålamod. Har jag sagt att de ska lägga sig sju så vill jag att det ska va tyst kvart över, väldigt sällan dock den önskan uppfylls.
 
Nyduschad goding
Idag när vi var på lekparken kommer Theo springande mot mig och utbrister "Mamma jag måste bara få krama och pussa dig" Vilket han även gjorde och sedan fortsatte sin lek. Jag hoppas den dagen aldrig kommer då han slutar med sina kärleksförklaringar. Underbara barn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback