Bättre idag

2013-11-05 15:31:22 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


 
Mått lite bättre idag tack o lov. Igår blev det både en två och tre tårar innan dagen var slut. Stackars familjen som får stå ut med mina utbrott/gråtattacker. När Maken skulle ut på en liten löptur med en polare igår kväll så talade Mira om för honom att hon minsann tyckte att han skulle vara hemma och istället för löptur ta hand om mig och Mira när vi båda hade ont i magen. Omtänksamma tjejen. Innan hon gick och la sig kollade hon upp om jag ville ha nåt att dricka där jag låg i soffan eller kanske nåt annat som jag inte orkade gå och hämta själv. Det är sådana gånger jag som mamma får enormt dåligt samvete över att jag inte är starkare än att jag lyckas dölja mina krämpor för barnen.
 
Idag fick jag iaf en bättre start på dagen och festade loss med frallor, pepparkakor och en gravidtidning. Vardagslyx. Köpte tom en ramlösa som smakade pepparkaka. Väldigt god till fika, men jag kan tänka mig att den är mindre passande till mat.
 
Om en stund ska jag bege mig till förskolan på utvecklingssamtal för Theo. Har en del saker att ta upp så det är nog första gången jag känner lite pirr i magen inför ett utvecklingssamtal på förskolan. Håll tummarna att vi tillsammans kan komma fram till bra lösningar.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback