Detta med barnkläder

2013-10-23 14:46:00 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Jag älskar barnkläder! Kan köpa hur mycket som helst. Har dock försökt att skära ner på mina inköp en hel del. Sparar och köper det jag verkligen vill ha. Istället för 10 plagg på rean så går jag på menadi party och köper en varsin tröja till barnen som jag verkligen inte vill va utan. (Sen får jag mer för märkeskläderna när jag sedan säljer, tjänar mer på det än att hamstra från h&m. tex.)
 
Men så gillar jag att fynda. Speciellt nya plagg till kanonpriser. Idag var jag ner på stan i ett ärende och passade på att strosa i affärer en liten kort stund. (tills illamåendet och foglossning sa stopp)
Kappahl hade köp 3 bet för 2 på barnavdelningen och på lindex hade jag 30% kupong på ett köp. Perfekt!
Köpte på mig några set med julkläder till barnen, för det var vad de behövde just nu och man vill ju passa på innan allt tar slut.
 
Kolla här va fina de kommer bli!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Miras är köpt på kappahl (ca 250kr totalt) och Theos på lindex för 216 kr, de ni tyckte jag var kanonpris för fyra plagg! Skjortan är med små stjärnor på. Det kan inte bli mycket bättre tycker en stjärntokig mamma som jag.
 

Kommentarer
Postat av: Madeleines.se - Fotoglad Tvåbarnsmamma

Man måste ju vara väldigt nära för att den ska kunna fokusera, så till porträtt är de inte helt bra, om man inte vill ha väldiga närbilder såklart :)

2013-10-28 @ 14:21:21
URL: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback