Foglossningsbälte och nysytt till bebben

2013-10-07 20:07:48 Graviditeterna
» Kommentarer(2) «


 
Idag har jag varit och provat ett foglossningsbälte på mvc. Förra graviditeterna har jag klarat mig utan bälte, eller rättare sagt fått foglossning så sent att jag inte tyckt det var värt att köpa något. Vet inte riktigt vad jag tycker. Just nu är mitt problem framförallt då jag sitter/ligger och förflyttar mig. Jag kan gå kortare promenader men får väldigt ont efteråt. Kanske skulle ett bälte vara lite förebyggande vid promenader och göra att jag inte får så ont efteråt? Någon som testat och kan komma med tips/råd?
 
Idag har jag haft många tankar mot framtiden och kommande familjemedlem. Kanske var det det som gjorde jag att jag helt plötsligt bestämde mig för att sy nåt till lilla loppan. Det bev en liten overall och jacka i st 56. Coverlocken ville inte som jag ville och den sabbade i stort sett båda plaggen, men synar man inte så noga så är de riktigt gulliga tycker jag.
Jag tycker att det är så svårt att sy nåt riktigt unisex. Jag gillar ju att ha söta flickiga kläder på tjejer och pojkigt på pojkar. Lila/gult funkar väl på båda ändå, eller va tycker ni? Kurbits är väl lite mera flick... men det tyget kommer ju ändå inte att synas så mycket:) Om drygt en vecka så vet vi om det blir en pojk eller flicka. Så spännande!
Att sitta två timmar och sy detta var tyvärr inte det bästa för min rygg och fogar så nu blir det sängläge med ett glas mineralvatten för att dämpa illamåendet som också alltid blir värre framåt kvällarna.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Jättefint! Du är så duktig!
Jag hade bälte förra gången och tyckte det hjälpte lite Grand i förebyggande syfte under promenader. Hoppas det hjälper dig med!

Svar: Tack. Ja, det är ju värt att testa iaf. Allt som kan lindra lite är välkommet:) Känner du av foglossningen nåt denna gången?
Therese

2013-10-08 @ 20:12:45
URL: http://familyspace.blogg.se
Postat av: Linda

Nä ingenting än så länge. Men jag mår helt annorlunda dock kom foglossning runt v 25 sist så jag vill inte jubla än. Så jag vet hur fruktansvärt ont det gör. Lider med dig!

2013-10-09 @ 15:31:43
URL: http://familyspace.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback