Magisk vecka?

2013-10-15 09:22:00 Graviditeterna
» Kommentarer(1) «


 
Såhär myigt kan det se ut här på morgonen när min lilla mysgubbe vaknat.
 
Jag är väldigt trött och slut i kroppen idag. Hade tänkt ta mig ut på någon liten promenad, men jag kan inte förmå mig själv att lyfta på rumpan och ta mig någonstans.
Blev så less på allt i morse då jag för ett ögonblick inte tänkte mig för utan svalde mina tabletter mot illamåendet med ett glas vatten. Två sekunder senare fick jag rusa till toaletten. På typ fyra månader har jag inte kunnat dricka ett helt glas vatten utan att spy. Vanligt kranvatten är verkligen det som triggar igång mina kräkreflexer mest. Vilket är ju helt sjukt när jag egentligen älskar vatten och dricker det till allt vanligtvis. Numer måste det vara kolsyrat vatten eller en skvätt saft i, då går det bra.
 
Vecka 20 är och har varit mitt mål länge nu. Jag vet att jag blev lite bättre på illamåendefronten vid den tiden när jag väntade Theo. Jag vet också att många säger att v 20 är en av de magiska gränserna precis som när man säger att i v 12 så går illamåendet över för de flesta. Går det inte över i v 20 brukar det dock inte gå över alls utan man får stå ut med det resten av graviditeten. Återstår att se, men de här "magiska" veckorna får mig alltid att må lite sämre psykiskt när jag inser att jag inte är som "normen" och blir bättre som man bör.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mariam

Vet att jag borde lida med dig och till stor del gör jag det men samtidigt är jag otroligt avundsjuk. För tillfället är jag väldigt bebissjuk. En gång till Säger hjärtat fast både kroppen och huvudet skriker nej.

Jag hoppas du blir bättre snart, iaf slipper illamåendet som är så psykiskt påfrestande. Väntar också spänt på ert ultraljud.

Svar: Bara två dagar kvar till ultraljudet. spännande!!! :)
Ja det är jobbigt det där när hjärtat vill men kroppen säger nej. Fast som du mår nu så hade du ju lika gärna kunnat va gravid samtidigt. Mitt hopp just nu är ju att jag får nåt fantastiskt när allt kämpande och smärta är över. Jag vet också att smärtan förhoppningsvis kommer att ämnas kvar på bb när jag åker hem med bebisen. Men att ha ont utan att veta när det ska gå över eller utan att "få nåt för det" är bara hemskt. Så jag lider med dig och lovar att du får pussa bebis hur mycket du vill i mars. Vet iofs inte om det kommer att hjälpa eller göra ditt bebissug ännu värre:)
Therese

2013-10-15 @ 17:13:49
URL: http://Mammamariam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback