V 19 och dagen innan rutin ultraljud

2013-10-16 19:34:00 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Hej tårna, snart syns ni inte mera!
 
 
Igår var en riktigt pissig dag. Jag satt o såg på Dexter hela dagen förrutom drygt två timmar då jag sov istället. Måde asdåligt hela kvällen sen med.
 
Idag när jag vaknade kände jag att jag hade lite mera energi. Tog en promenad på 10-15 min till postlådan och sedan satte jag mig och sydde. Gjorde färdigt några beställningar och svarade på mail. Hade några timmar att ta igen från gårdagen också.
Tyvärr sitter jag nu här med stenhård mage och ökat illamående, så att ta igen gårdagens missade timmar vid symaskinen var ingen bra idé. Bara på senaste veckan har jag märkt en stor skillnad på ökade sammandragningar och framförallt att magen blir överansträngd och stenhård på kvällarna om jag gjort nåt speciellt under dagen (vilket alltså räcker med en liten promenad eller att jag sitter på golvet och klipper ut mönster)
 
Imorgon är det iaf ultraljud och jag längtar sååå! Så nyfiken på att få veta om det är en flicka eller pojk. Ser också fram emot att bara få ligga där och titta en stund på vårt lilla underverk. Mira ska följa med mig och maken dit, vilken ska bli en upplevelse i sig att få dela det med henne.
 
Så vad tror ni nu? Pojk eller flicka?
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara - Mamma till Max (-08) och Ebba (-13)

Men usch att illamåendet inte släpper för dig!

Jag tror flicka!

Svar: Ja, det är rätt hopplöst just nu. Känns bra att nå halvtid nu iaf så man kan börja räkna ner veckorna istället:) Tack för din gissning, jag återkommer med svar:) Kram
Therese

2013-10-16 @ 21:14:01
URL: http://sarasrum.blogg.se
Postat av: Linda

Wow får hon följa med in? Här får inga under 18 år vara med. Hon kommer säkert gilla det ;-) jag tror pojke!

Svar: Här skriver de en lapp som de lämnar ut på inskrivningen att när man går på ultraljud så bör man ej ha barn med sig. Nu har ju vi varit på ett ultraljud innan och jag känner sparkar, annars hade jag nog inte velat ha henne med mig ifall det skulle visa sig att bebisen inte levde. Klart att det kan framkomma mer jobbigheter på ett ultraljud, men vi håller tummarna att allt ser bra ut och maken är med så han kan gå ut med henne om det skulle behövas. Har ni tagit reda på kön?:)
Therese

2013-10-16 @ 21:49:24
URL: http://familyspace.blogg.se
Postat av: Mariam

Ååå vad mysigt att ta med Mira på ultraljudet men blir inte Theo avundsjuk? Hoppas du får en lugn fortsättning och framförallt får vara kvar hemma och ta det lugnt.

2013-10-16 @ 22:37:27
URL: http://Mammamariam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback