Höstgarderoben fram

2013-09-19 10:33:13 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


 
 
Det går så snabbt när väl hösten tar vid efter sommaren. Denna veckan har jag fått skicka med både mössor och fleecetröjor till förskolan.
 
Barnens skalkläder (jacka och byxa) är väl ett plagg man inte kan leva utan den här tiden på året. Mira tycker dock inte att det är så roligt att sätta på sig skalbyxorna längre och jag fick muta med ett par rosa för att hon skulle tycka att det var ok.
Det är ganska mycket önskemål och bestämmande från Miras sida just nu när det gäller kläder. Det får inte vara fel färger och det måste vara mjuka sköna plagg. Allt som är i "pojkfärger" ratas och läggs in i Theos garderob. Självklart är det ett rimligt önskemål att få mjuka sköna plagg, men att enbart ha leggings på sig ute när det är 5 grader tycker inte jag personligen är ett så bra val. Vår överrenskommelse är just nu att ska hon ha leggings får hon också ha ett par mjukisbyxor utanpå när hon är ute.
På Theo blir det mycket jeans och de fodrade varianterna är kanon så här på hösten.
 
Förövrigt har jag lite av shoppingförbud just nu när det gäller kläder till barnen. De har så att de klarar sig och med mina reashopping fynd från förra året så har de även vinterkläder/skor i garderoberna redan.
Däremot finns det en annan i den här familjen som pga växande kroppshydda inte har nåt som passar bra längre. Kanske dax att satsa lite på sig själv ett tag och fixa några bra "basplagg" som jag kan ha detta halvåret framåt. Några schyssta scarves och halsband får fixa stilen. Fy va jag längtar efter att få jobba och sätta på mig ett halsband igen. Just nu ser jag ut som en lodis mest hela dagarna och jag skrämmer förskolepersonalen varje dag med mitt bleka nylle och trasiga mjukisbyxor.

Kommentarer
Postat av: Petra

Ja imorse åkte fingervantarna fram,riktig regnrusk dag hos oss idag.kram

2013-09-19 @ 11:40:38
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback