Livet som trebarnsmor

2014-04-14 18:30:04 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


 
Idag har vi haft en skön dag jag och barnen. Började morgonen med en sovmorgon till kl åtta (Tack alla barn för den), efter frukost och lite tvätt så gick vi till lekparken och träffade Lena och hennes tre busungar.
I eftermiddag har de stora lekt ute i solen med grannbarnen och jag har tvättat, städat, suttit ner med en kaffekopp i lugnan ro samt tagit hand om Melvin som vaknat till någon gång ibland för lite mat.
 
Ikväll är jag ensam hemma med barnen då Maken skulle iväg med en vän och lyxa lite. Melvin har precis somnat så tajmingen inför läggningen av de stora ser ut att vara perfekt. Få se om han är nöjd med att sova själv en stund så att jag får dem i säng utan problem. Tyvärr har Melvin oftast en period varje kväll då han vill vara i famnen och skriker så fort man lägger ner honom. Oftast infaller denna period precis vid läggning av de stora och pågår 2 timmar framåt eller så. Om han nu ska vara vaken får jag hoppas att han åtminstone är nöjd i famnen och inte har magknip och gallskriker som igår.
 
Ni håller väl en tumme eller två för mig ikväll?
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Så duktig du är som roddar detta så bra. Idag var min första dag hemma och det gick... Sådär 😁

2014-04-14 @ 21:04:23
URL: http://familyspace.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback