Önskelistan

2014-04-10 11:09:10 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Ni är många som frågat mig vad jag önskar mig när jag fyller år. Hur konstigt är det inte att man kan gå omkring under ett år och tänka hur många gånger som helst "åhh det där skulle jag vilja ha om jag hade råd och möjlighet", men när man väl får önska sig saker så står det helt stilla i huvudet.
 
Nu har jag iaf efter mycket om och men skrapat ihop en liten önskelista. Jag förstår att vissa saker kanske är helt orimliga och vissa saker svåra att köpa. Ni ska veta att jag faktiskt blir glad för det mesta, jag förväntar mig inga stordåd och jag är nöjd om jag bara får träffa några familjemedlemmar och vänner jag saknat.
 
 
Av min käre make har jag önskat mig en resa eller upplevelse av något slag. Jag är väldigt sugen på en weekend till Danmark tex eller en tripp till huvudstaden och gå på en musikal eller likande. Självklart måste det vara något som en liten Melvin också kan följa med på.
 
Väskan uppe till höger är från Gina Tricot, den sprang jag på igår när jag var på en shoppingrunda. Kärlek vid första ögonkastet! Finns också snygga skinn(fejkskinn) väskor på H&M och Åhlens.
 
Ett namnhalsband (ev armband) i äkta silver har jag önskat mig sen jag fick Mira. Nu när barnaskaran är komplett (Nej, jag tänker inte gå igenom någon mer graviditet) vore det väl på sin tid att det får hänga ett namnhalsband kring min hals (arm)? :)
 
Chilli porslinsserien kan jag inte släppa. Har forfarande inte bestämt mig för om jag gillar de blå eller rosa mest. Assietter och stora tallrikar är det vi skulle behöva i första hand.
 
Cera Wand locktång. Ett måste till mitt hår framöver. Plattången har funkar bra som locktång men nu börjar jag få lite för långt hår för att det ska funka att fuska till sig lockar med den längre.
 
Presentkort på Make Up store. Jag köper inte mycket därifrån, men deras hudkrämer kan jag inte vara utan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback