Stora fynd dagen

2014-04-13 13:40:17 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


 
 
Jag äääälskar känslan av att fyndat och när man lyckats köpa nåt riktigt bra på rea.
I förra veckan brann det på ett av våra lindex i stan vilket är jättetråkigt, speciellt då polisen tror att det var anlagd brand. Hur kan någon göra nåt sånt på skoj eller bara för att sabba en hel butik!? Tragiskt när man tänker på den enorma förlust butiken nu går med.
 
För mig blev det dock ingen förlust direkt då jag idag fick möjlighet att handla för 80% i butiken. Väldigt mycket som var slut såklart då de tidigare i veckan haft både 50 och 70%. Dock känner jag att jag inte köpte en massa onödigt utan faktiskt sådant vi behöver, Mira och Theo har kläder i överflöd så till dom shoppade jag bara en skjorta som Theo kan ha på mitt 30 års kalas. Melvin fick några byxor och strumpor (det enda som fanns kvar på babyavdelningen)
 
Till mig själv blev det plaggen på bild samt några toppar, massor av trosor (underbart att få slänga gamla urtvättade trasiga och byta ut till nya) amningsbhar och andra underkläder.
 
Bara för att ni ska förstå hur billigt det var så kan jag säga att jag betalade alltså 200 kr för de här tre plaggen med ett ordinariepris på 1000 kr. Nyheter som kom för bara någon vecka sedan.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback