Från jul till vår

2014-01-08 13:04:19 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «






Ni anar inte hur mycket jag längtar efter vår, sol och mindre mage. Jag blir helt sjuk av att kolla i nya vårkatalogerna som börjar trilla ner i brevlådan. Jag vill köpa luftiga sköna svala blusar,toppar o klänningar i blommigt och spetsar. Jag vill köpa nya jeans och byxor sol sittet som en smäck och inte halkar ner vid första steget då man rest sig upp.

Jag älskar att man slipper bry sig om att hålla in magen eller rätta till byxorna över bilringarna o kärlekshandtagen då man är gravid. .. men just nu i denna stund skulle jag gärna sätta på mig ett par vanliga byxor trots det.

Bara att börja spara nu då för i mars/april blir det ny garderob, amningsvänlig såklart o inget som sitter åt kring magen. Bikini ska jag inte ens köpa denna sommaren... hemska tanke.

Kommentarer
Postat av: Linda

Håller med! Jag längtar också efter att vara i god form och kunna ha snygga kläder på mig igen. Orkar inte köpa något nu av mammakläder när det är sista gången.

2014-01-08 @ 22:16:46
URL: http://familyspace.blogg.se
Postat av: KniktElin

Men istället för bikini har du en mysig bebis att snuffsa på. Åh vad jag längtar till att få träffa den lille krabaten! Tack för den gulliga kommentaren på bloggen! Jag hoppas att ni är friskare nu än vad ni var i julas och att det gick bra för Mira med halsflussen. Ta hand om dig, Stor kram!

2014-01-09 @ 09:50:20
URL: http://www.kniktelin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback