Kvalitetstid med grabbarnagrus

2014-09-05 09:54:01 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Fredag idag och det betyder att Mira är på skolan och pojkarna hemma. Melvin sover sin morgonlur och Theo ligger på golvet och leker med bilar. Lugna gatan med andra ord. Jag passar på att sitta en stund vid datorn innan det blir matrace och sedan hämtning av Mira.
Tänkte vi skulle hinna med ett besök till bibblan och affären också nu på förmiddagen... får väl se om jag har tiden på min sida. Att fredagshandla med tre barn är lite att ta sig vatten över huvudet... speciellt då det går att undvika.
 
Att jag lyckades få med Theo på denna fotosession är ju bara att sätta ett kors i taket för. Så lyckligt lottad som får ha så fina pojkar. Fina både på insida och utsida såklart.
 
 
 
Sa jag att man får utstå en del som tredje barnet? Man tycker han borde bli arg på storasyskonen ibland som de håller på och busar. De vill så väl men ibland blir det ju lite tokigt och man hinner inte alltid med att stoppa som vuxen. Dock skrattar bara det lilla livet och tycker att de är världens bästa oavsett vad de gör. Det måste vara det som kallas syskonkärlek.
 
 
I helgen har vi inga planer. Ta det lugnt och vila upp oss... eller nåt. Brukar alltid sluta med fullspäckat schema till sist ändå... konstigt det där.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback