Duktiga barn och duktiga jag

2010-09-30 21:10:41 Mitt mammaliv
» Kommentarer(8) «


När klockan var kvart i sju kom Mira fram till mej och så sa hon "Mamma, Mia ova nu", sedan vände hon på klacken trippade ner för trappan, lade sig i sängen och somnade direkt jag pussat henne godnatt. Sötisen!
Theo fick sova lite för länge på kvällskvisten så han var uppe en halvtimme längre än vanligt. Men det gjorde absolut inget. Vi busade lite och så fick han en flaska innan han somnade gott i sin säng.
Vilken lyxig kväll! Fortsätter det så här så har jag ju inget att oroa mej för.

Jag hamnade som vanligt nu för tiden vid symaskinen, Biggest looser och Idol har varit i bakgrunden på tven. Jag lyckades sy färdigt sju mössor. En bra kväll med andra ord. Jag börjar få in tekniken nu och det märks på högen med mössor som växer och växer för varje kväll.

Imorgon ska jag trycka lite texter och sedan är det dax för ännu ett lass att skickas iväg.

Några andra planer för morgondagen har jag inte direkt. Funderar på att gå till öppna förskolan en sväng. Det är jympa där på fredagar. Vi brukar alltid ha annat pågång de gångerna det är jympa, så det vore skoj att testa för en gångs skull. Jag tror Mira skulle gilla det.

NU ska jag sätta mej och se på en film eller åtminstone ta det lugnt i soffan. Kanske sätta på en god kopp te och mumsa på ett kex. Myyyyys.


Mina älsklingar myser innan frukosten. Spännande Bompa.

 


Lekdag och lite svammel

2010-09-30 15:26:21 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Nu är vi hemma igen efter en lekdag med Malin och Maja. Det var mysigt att komma iväg en sväng, få sig en kopp kaffe och massa frisk luft ute vid lekparken. Barnen lekte bra och vi mammor kunde stå och tjöta lite.

Nu blev det en stund framför bompa för Mira och Theo ålar omkring här nedanför mej. Han har upptäckt stora vida världen kan man säga. Även om han mest stannar vid kontakter, sladdar och skräp. Suck o pust. Jag tror att vår lillgrabb kommer att bli elektriker när han blir stor.

Snart är det dax för mat och sen rinner väl eftermiddagen/kvällen på som vanligt med mer mat, avklädningar, bad och läggning. Jag samlar energi genom att sitta här en liten stund:)

Maken har vi släppt av vid flyget för några timmar sedan. Jag väntar på ett sms där han talar om att allt gått bra och att han kommit fram välbehållen. Saknar honom redan.

Förhoppningsvis hinner jag kika in på mina favorit bloggar ikväll och svara på massa kommentarer. Hoppas ni förstår att min datatid blir begränsad fram till söndag.

Hur ska vi klara det här?

2010-09-29 22:39:33 Mitt mammaliv
» Kommentarer(5) «


Jag har tagit en massa fina bilder idag som jag tänkte lägga in på bloggen och visa er. Tyvärr orkar jag inte sitta här och blogga just nu.

Jag och maken hamnade framför en film och nu har jag sprängande huvudvärk och är sååå trött. Tänk att klockan alltid blir tidigast elva innan vi kommer i säng på kvällarna. Jag som var påväg i säng redan klockan nio ikväll... men så blev det inte.

Nu hoppas jag att barnen sover gott inatt och inte vaknar före sju imorgon.

Imorgon blir jag och barnen lämnade ensamma hemma tills på söndag kväll. Maken ska på jobbresa igen och denna gången har jag tyvärr ingen som kan hålla mej sällskap. Fyra dagar, Tre kvällar och tre nätter ska jag alltså klara själv. Det kommer att bli tufft. Jag kommer att se ut som skit på söndag och förmodligen vara blek som ett spöke av trötthet.

Lekkompisar tas tacksamt emot!


Min fina flicka

Trötta ligan

2010-09-29 10:39:14 Mitt mammaliv
» Kommentarer(5) «


Vet ni vad? Jag sitter här helt ensam i ett tyst hus. Vill ni veta varför? Jo, för att båda barnen sover.

Inatt kom Mira in till oss redan klockan tolv. När klockan började närma sig fyra på natten började Theo bli orolig och Mira låg som pippi med fötterna på min huvudkudde och huvudet någonstans vid mina ben. Lite då och då fick jag en snyting av benen som fladdrade... och till sist fick jag nog. Vi lyfte tillbaka mira i sitt rum, gav Theo en flaska och sedan sov familjen gott tills någongång efter sex då mira vaknade.

Varför det nu är tyst och Mira också sover kan ni kanske räkna ut. Det blev en tuff natt för oss alla.

Jag ska just till att sätta mej och sy några beställningar. Sen behövder det tvättas och städas (som alltid). Idag blir en hemmadag för oss med någon tur ut till lekparken och förhoppningsvis även en promenad med vagnen. Undra när jag har tänkt bli social igen? Det känns som att det ofta bli hemmadagar för oss nu för tiden.

(Bild kommer om en stund, gick inte att ladda upp någon nu)

Monkeytown - Ett Mira paradis!

2010-09-28 18:39:56 Mitt mammaliv
» Kommentarer(12) «




 





Idag har jag och Maken varit äkta lekföräldrar. Maken skutade lite tidigare från jobbet idag och då passade vi på att åka till monkeytown (Ett lekland för barn), vilket vi velat göra en längre tid. Mira älskade stället från första sekund. Hon hade inte ens tid att äta upp sin korv med bröd för att hon ville leka varje liten minut vi var där.
Jag måste erkänna att jag inte är någon lekmamma. Jag änskar så att jag vore. Men jag har inte ork. Har alltid tänkt att jag ska bli en sån där ung mamma som orkar sitta och leka med sina barn hela dagarna. Jag erkänner - Jag suckar när jag måste stå och gunga en gunga fram o tillbaka i en kvart.
Men så finns det sådana här stunder då jag samlar alla krafter jag har och så leker jag som aldrig förr. Idag gjorde vi detta för Mira och hon älskade det verkligen... o vi med!

Tänk va glad man kan bli bara utav att se sitt barn komma på hur man klättrar upp för en ställning. Eller va glad man kan bli av att se glädjen hos barnet när det fixar att åka största ruschkanan själv.

Jag tror att vi alla kommer att sova gott inatt.

Problemfyllda kakrester

2010-09-28 10:20:45 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Idag fick jag och Theo en skön sovmorgon. Vi blev väckta av en pigg storasyster klockan åtta. Vid den tiden hade maken och Mira varit uppe i en timme och maken var precis påväg till jobbet. Hur Theo kunde sova så länge förstår jag inte riktigt. Skönt var det iaf och nu känner jag mej pigg, utvilad och fylld med nya krafter.

Ute skiner solen lite då och då mellan molnen och det känns som en perfekt dag att ta en promenad med vagnen. Blir nog en tur ut i eftermiddag. leka i lekparken, gå på promenad och posta några paket med mössor.

Jag ska snart sätta på en kopp kaffe och kanske smaka en bit av kakan som blev över igår. Farligt att baka när det sedan blir över till en själv flera dagar efter kalaset. Jag gjorde en chokladkaka igår med äkta choklad i. Den skulle bli kladdig och god, men blev bara torr och smaklös. Så otroligt trist. Jag skyller på att jag inte lärt mej vår ugn riktigt. Trots att jag tog ut kakan 5 min för tidigt så blev den ändå torr. Ugnen är för snabb för mej helt enkelt.

Theo har just gått och lagt sig igen och Mira leker för fullt med sina dockor. Vilken mammalyx stund att kunna sitta vid datorn en liten stund:)


Zelected by houze - homeparty

2010-09-27 21:58:55 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Nu har huset precis tömts efter en trevlig kväll med goa vänner. Vi blev ett litet gäng till sist ändå. Malin hade jätte mycket fint att visa upp. (För er som missat så har jag alltså haft inredningshomeparty här ikväll).

Jag köpte ett par ljuslyktor. Mer än så blev det inte denna gången. Kommer med största sannorlikhet att bli en till beställning innan jul. Perfekt att köpa julklappar och få fina inredningsprylar som inte så många andra har.

Barnen skötte sig exemplariskt ikväll. Theo somnade vid klockan sju trots att vi alla stod och pratade precis utanför hans rum. Mira var uppe och tjattrade en stund innan även hon somnade trots att alla fortfarande var kvar. Jag hade väl aldrig trott att det skulle gå så smidigt.

Nu är jag trött efter en fullspäckad dag. Ser fram emot att hoppa i säng om en stund.


Monday morning

2010-09-27 09:34:06 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Godmorgon! Jaha....då var det måndag igen då och ännu en helg är slut.

Idag har jag en hel del att fixa med inför kvällen. Baka scones o annat pyssel. Fast i nuläget vet jag inte ens om det blir av ikväll. Har fått flera avhopp nu på morgonen. Ni som ska komma och som läser detta kan ju vara beredda på att det kanske inte blir något. Tråkigt tycker jag:(

Om en stund ska vi åka en sväng till öppna förskolan. Jag känner att Mira behöver komma iväg en sväng om jag ska få nåt gjort i eftermiddag. Hon leker mycket bättre själv på eftermiddagarna och hon fått leka av sig med barnen på förskolan under förmiddagen.



Konsten att lära de små bus



Är det så här man gör med gardinen syrran?

Theo har föresten sovit jätte bra i natt och vi fick sovmorgon till klockan sju. Hostat har han inte gjort alls. Kanske är det så att förkylningen inte höll i sig mer än under helgen. Skönt i så fall.

Tossor och vantar

2010-09-26 16:24:11 Syhörnan
» Kommentarer(3) «




Jag fick en idé som jag genast fick lov att testsy. Kika in på sybloggen för att läsa mer...


När liten blir stor

2010-09-26 13:39:59 Theo växer & utvecklas
» Kommentarer(0) «


Vad är det som händer!?
Jag går omkring och plockar undan alla bebisprylar. Babygymmet bort, babyskyddet sålt idag, babysittern är borta för länge sen, hoppgungan för liten, gåstolen trasig, babykläderna läggs ut på tradera eller plockas i kartonger. Det enda som visar att vi har en liten bebis kvar här hemma är leksakerna... fast det är egentligen inte så stor skillnad på dom från hur de såg ut innan Theo kom. Mira och Theo leker med samma grejjer ungefär.

Nu står det inte på förrän han ska upp och knata. Sen blir det ettårskalas om bara 3 månader. Igår ringde de från jobbet och undrade om jag skulle komma tillbaka snart. Det börjar kännas att de här mammaåren snart är över. Snart börjar en ny fas i livet. Förskole- och jobbfasen. Hur kommer det att gå/bli?



Kan du inte vara liten så att jag får hålla dej såhär för alltid?


Förberedelser, homeparty och annat

2010-09-26 13:21:38 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Nu börjar huvudvärken komma smygande. Jag har haft en intensiv morgon/förmiddag med städning och texttryckning på mössor. Ännu en laddning med mössor är nu färdiga. Bilder kommer senare på sybloggen.

Vi fick sova till iaf efter sex idag. Inte många minuter efter... men det är ändå jobbigare att gå upp när klockan står på 05.58 än när den står på 06.03. Konstigt det där.
Mira har även idag varit otroligt pappig. Hon tar igen hela veckan då pappa varit borta massor. Theo mår inte sämre iaf... jag tycker att det är ungefär som igår. Han är även idag ganska gnällig och nu är första gången idag som han ålar omkring på golvet utan napp och utan gnäll. Vi får väl se hur många minuter det håller i sig.

I eftermiddag ska jag baka inför ett inredningsparty jag ska ha här hemma imorgon kväll. Zelected by houze heter märket som malin ska komma hit och visa. Kika gärna in på deras hemsida (zbh.se) för det finns massor med fint! Jag är rädd att plånboken kommer att gapa tom efter hennes besök:)

Nu ska jag gå och ta en huvudvärkstablett (trots att jag lärde mej under min massage tidigare i veckan att det tar ett halvår för EN huvudvärkstablett att leta sig ut ur kroppen helt!!!) sen ska jag plocka upp Theo från golvet och passa på att gosa lute medans storasyster sover.

Vi softar

2010-09-25 20:27:30 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Vi sitter med varsin dator i knät, en halvkass film på tven och sovande barn på nedervåningen. En lördagkväll hos oss.

Mira och Theo var trötta redan innan sju idag. Jag hoppas att de sover hela natten trots att de lade sig lite tidigare än vanligt. Theo kommer med största sannorlikhet att vakna inatt med. Hostan verkar inte bättre alls och han var gnällig enda tills han somnade ikväll. Kanske är det tänder på gång? Eller så är det bara en vanlig förkylning... men han brukar aldrig bli så här ledsen när han är sjuk.

Jag har fått massor sytt under de senaste dagarna. Ni får kika in på sybloggen om ni är nyfikna på vad.

(Smygtitt)

Krassligt o så

2010-09-25 16:00:06 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «



Idag har vi en skruttig liten Theo här hemma. Han gråter och gnäller mest hela tiden och vill bara sitta i knä. Under natten har han hostat och varit krasslig. Vi har inte sovit alls bra någon av oss. Gjorde det inte bättre att stackaren spydde upp hela flaskan välling mitt i natten pga av hostan. Slutade med att han fick sova mellan oss då hela hans säng blev dyblöt.

Hela familjen är trötta och sega idag. Vet inte vad vi gjort för att det skulle bli så. Mira har även hon varit jätte knäig och lämnar inte pappa många sekunder.

Nej, idag blir vi bara hemma och tar igen oss. Nya tag imorgon. Kan vara skönt att ha sådana här dar ibland. Kanske kan jag få lite gjort så som mössbeställningar, städning och tvätt.


Tygbeställningar på gång igen! Hjälp!

2010-09-25 12:04:11 Syhörnan
» Kommentarer(0) «


Mina lager börjar ta slut. Nu behöver jag er hjälp. Vilka mönster och färger gillar ni? Vilket tyg skulle du välja om du skulle köpa en mössa till ditt barn?

Kika in på min syblogg, läs mitt senaste inlägg och lämna gärna en kommentar.

Du kommer direkt till inlägget genom att klicka HÄR


fredag, lägenhet och nattbekymmer

2010-09-24 08:50:46 Mitt mammaliv
» Kommentarer(9) «


Nu på förmiddagen ska vi iväg och kika på en lägenhet till syrran. Jag hoppas verkligen att den är fin och att hon får den.
Fy va spännande!

Natten har inte varit någon höjdare. Mira kom in till oss någongång vid tretiden. Trots att hon vill sova hos oss så sover hon som en kratta... det resulterar självklart i att vi sover som krattor alla tre. Klockan sex väckte barnen varandra och tyckte det var dax att gå upp. Det verkar som att sex är den nya tiden att gå upp. Typiskt att de börjar med något sådant lagom tills stora hösttröttheten slår till.

Ikväll ska vi ha familjemys här hemma med god mat och förhoppningsvis någon bra film. En äkta fredag med andra ord.

Önskar er alla en härlig fredag!


Dagens dilemma och dagens outfit

2010-09-23 20:04:56 Outfit
» Kommentarer(0) «


Det är inte lätt att dela sina grejjer med lillebror. Idag har jag och Mira diskuterat detta ämne minst hundra gånger. Hon anskyr det faktum att Theo kan ta hennes saker. Idag fick jag stå med och medla när Theo ville leka med spisen samtidigt som Mira. Jag hoppas verkligen hon accepterar snart att lillebror äger leksakerna precis lika mycket som hon.





Gullgrodan har på sig byxor och body från lindex.
Strumpor från kappahl
dregglisen är hemmasydd av mej:)


Mammalyx delux

2010-09-23 19:40:14 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Massagen var helt fantastiskt skön! Jag fortsatte min dag i mammalyxens tecken och solade även en sväng nu på kvällningen. Nu är jag sådär lagom trött och mörbultad i kroppen. Kommer nog att sova gott i natt. Det kändes på massagen att jag hade massa knutor och elände i kroppen. Hela dagen har jag sedan haft huvudvärk och jag antar att det är pga hela processen som gått igång i kroppen. Önskar att plånboken var lite tjockars så att man kunde unna sig massage oftare. Jag skulle behövda det!

Imorgon åker förmodligen min syster hem igen. Det kommer att bli tomt utan henne. Vi har haft en rolig vecka tillsammans och jag har verkligen njutit av att inte vara den enda vuxna hemma på dagtid.
Jag hoppas verkligen att hon får ett jobb och en lägenhet snart så att vi kan umgås på detta viset mycket oftare!

Ikväll går det absolut inget roligt på tven förrutom Idol. Jag ska försöka sätta mej vid symaskinen istället och få några beställningar gjorda.



Jag och Sis på kanarieöarna för ett år sedan

Massage i lugnan ro

2010-09-23 08:52:41 Mitt mammaliv
» Kommentarer(7) «


Om en liten stund ska jag åka ner till stan och få massage! Känns hur lyxigt som helst. Syrran ska vara barnvakt och jag ska få lyxa till det med massage. Jag har huvudvärk och ont i hela kroppen, hoppas på att massören kan lösa upp mina krutor så att jag är en ny männsiska imorgon.

Förutom massage står symaskinen på agendan idag.
Vädret är lite sämre idag så det verkar bli en innedag. Hoppas Mira inte klättrar på väggarna redan om en timme.

Nu ska jag göra mej iordning, sedan åka. Hej så länge.

Gunde, popcorn och annat trevligt

2010-09-22 21:44:47 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «




Hej på er kära ni! Nu sitter vi här dalmasar som vi är och ser på "Berg flyttar in" med Gunde Svan. Härligt med dalmålet Gunde så hårt försöker dölja men inte lyckas med. Någon mer som såg duschscenen? Otroligt roligt!:)

Idag har jag myst och glatts åt alla mail som trillat in i mailboxen. Jag har även lekt med barnen, agerat chaufför åt syrran och försökt få lite vardagssysslor gjorda.

Vet ni vad det bästa med att ha syrran på besök är? Att man får popcorn varje kväll. Inte så bra för figuren men desto godare för magen.

Nu ska jag snart hoppa i säng. Efter flera mornar som börjat före klockan sex är jag inte längre mej själv den här tiden på kvällen. Jag hoppas Theo sover bättre i natt och inte vaknar en gång i timmen som han gjorde natten till idag.

Jag lovar lite roligare blogg imorgon.

Nu är min syblogg igång! Välkomna in!

2010-09-22 07:34:12 Syhörnan
» Kommentarer(4) «




Nu startas min syblogg upp även om det är mycket som kommer att ändras på den under den närmsta tiden. 

Där kan ni lättare se vilka tyger som finns hemma, modeller på mössor, priser och information om hur man beställer.

Välkomna in!

Klicka HÄR för att komma till bloggen


Den som tar han har

2010-09-21 19:53:51 Mitt mammaliv
» Kommentarer(9) «


Idag blev en innedag för vår del. Det har varit molnigt, regnigt och blåsigt hela dagen. Efter middagsvilan blev vi dock lite uttråkade så vi bestämde oss för att gå ut en sväng. Det blev en tur för att kolla på en lägenhet till syrran och sedan gick vi till lekparken. Barnen gungade och njöt, medans jag och syrran stod och frös i höstrusket.

Theo har verkligen fattat detta med att åla nu och jag har hittat honom lite varstans idag. Kul att han rör sig tycker jag. Det tycker inte han syster. Hon blir helt hysterisk varje gång han kommer fram och tar de leksaker hon sitter och leker med. Jag känner att vi har gått in i en ny fas av tvåbarnslivet. Jag hoppas Mira snart förstår att lillebror också måste få vara med och leka och att hon får samsas om sakerna. Tidigare har hon varit jätte duktig med att låna ut sina saker, men då har det alltid varit på hennes villkor och hon har gett honom sådant hon vill ge... nu får hon inte välja längre utan måste acceptera att han tar det han vill ta. 

 

Jag har suttit och knåpat på en syblogg idag. Det kommer att bli en syblogg till att börja med, men jag hoppas i framtiden att jag kan göra en hemsida med alla mina syalster.

tisdagmorgon

2010-09-21 07:37:15 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Idag blev det en mycket tidig morgon här hemma. Theo vaknade innan klockan sex och väckte självklart storasyster. Redan nu klockan halv åtta är båda barnen kinkiga och trötta. Kommer att bli en rolig dag det här.

Min syster sover fortfarande men kommer snart att invaderas av ett gäng med tokiga barn. Kul för henne:)

Jag har suttit och fixat lite på bloggen medans Mira tittat på Tingeling. Theo har lyckats sprida ut allt vi äger på golvet här i vardagsrummet. Märkligt hur en liten bebis kan stöka till så på bara en timme.

Nu ska jag avsluta här och slå av tven. Tingeling har just tagit slut.


Fullrulle måndag

2010-09-20 19:42:57 Mitt mammaliv
» Kommentarer(7) «


Vilken dag vi har haft. *tar ett djupt andetag*

Vi började dagen som jag skrev innan väldigt tidigt. När klockan var nio stod vi alla redo för öppna förskolan. Jag stannade upp en stund och förundrades över allt vi hunnit med innan klockan nio den morgonen. När vi kom hem från öf hade båda barnen somnat gott i vagnen och jag och syrran fick lite slappartid innan det blev fullfart här hemma igen. Jag passade på att sy lite (se förra inlägget) och syrran sov på soffan.
När barnen vaknade blev det full fart med mat, lek och underhållning. Mira har varit gnällig och grinig hela dagen och jag vet inte om det beror på den tidiga morgonen eller att mormor och morfar åkte hem igår. Theo krånglade även han och vägrade sova middag. Vi bestämde oss då för att packa in oss i bilen och åka och handla mat. Väl hemma fick barnen äta och sedan bada. Vips så var dagen slut och de somnade på direkten i sina sängar.

Nu är klockan strax åtta och det är åtminstone 2 timmar kvar på den här kvällen. Jag ska sätta mej och strukturera upp alla beställningar jag fått på sistone. Ni ska veta att jag blir överlycklig varje gång någon vill köpa en mössa! Jag har tom bestämt mej för att göra en hemsida/blogg där jag enbart skriver om och lägger in bilder på mina syalster. Förhoppningsvis blir det också lättare för er att på den sidan se vilka tyger som finns hemma och vilka priser jag har.

Hoppas ni haft en fin måndag!


Några fler påväg

2010-09-20 16:28:35 Syhörnan
» Kommentarer(10) «


  
Bilderna ovan är klickbara!


Jag har fått lite sytt och tryckt idag också.
Mössan med ugglor och igelkottar är vändbar. Kommer matcha två fina syskon.


 

Måste visa upp denna fina mössa. Efter ett förslag från Hanna så blev det en krona i nacken och namn framtill. Jätte fint tycker jag. Vad tycker ni?


Tuff Victor kommer att bli ägare till denna mössa.
(Lite liten och tajt på Theo:))


Morgonpigga ???

2010-09-20 06:26:06 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Här sitter vi jag, syrran och barnen. Jag hatar att va uppe den här tiden på dygnet! Kanske allra mest för att vi tvingas se på drömmarnas trädgård på barnkanalen. Jag avskyr det programmet.

Vid 5.30 gick jag upp idag för att skjutsa maken till tåget. När jag kom hem kommer jag upp på övervåningen och finner två jätte pigga och glada barn i soffan tillsammans med min syster. Jag som hade hoppats på att få gå och lägga mej en liten stund till när jag kom hem.

Återstår att se om vi orkar oss iväg till öppna förskolan idag eller vad vi ska hitta på. Vad ska ni hitta på en måndag som denna?


En ålande Theo

2010-09-19 13:37:27 Mitt mammaliv
» Kommentarer(8) «


'

En liten film på gullgrodan när han försöker ta sig fram efter en leksak på golvet.
Han har ungefär lika bra tålamod som jag har;)

Snart åker min familj hem. Vi ska strax till att fika på lite äppelpaj och glass, sedan bär det av upp mot dalarna igen. Jätte sorgligt att helgen redan är över.
Min syster kommer att stanna kvar tills på fredag. Ska bli roligt att ha henne här ett lite längre tag än vanligt. Maken åker på jobbresa imorgon och kommer hem på onsdag igen. Jag är extra glad att jag har syrran här som kan hålla mej och barnen sällskap under veckan.

Nu luktar det gott från köket och glassen har kommit hem från affären. Dax att rusa.


Namnmössor

2010-09-19 13:10:48 Syhörnan
» Kommentarer(6) «




Nya namnmössor som får träffa sina beställare i nästa vecka.


Varför går tiden så fort när man har kul?

2010-09-18 19:53:27 Mitt mammaliv
» Kommentarer(5) «


Vi har som jag berättat tidigare min familj på besök. Barnen lever loppan och utnyttjar våra besökare till hundra. Mira har gått omkring med ett konstant leende på läpparna hela dagen. Morfar har inte fått vara ifred många sekunder, vilket jag tror han inte tyckt varit jobbigt alls. När jag skulle försöka byta blöja på mira ikväll blev hon helt hysterisk för det var självklart morfar som skulle göra det jobbet.

Theo har börjat prata som aldrig förr de senaste dagarna och nu låter det "pappaapa", "babbabaa" och tattatattataa" hela tiden. Åla gör han också mer och mer så länge han har saker på lagom avstånd runtomkring sig. Att åla efter oss eller från rum till rum har han ännu inte fattar. Jag tror inte att det dröjjer länge innan vi har en liten gullgroda hack i häl vart vi än går:)

Ikväll har vi hyrt en film som heter "All aboute steve", jag hoppas sandra bullock än en gång sköter sig och levererar en bra film.



Imorgon åker våra gäster hem och jag gråter en skvätt för att tiden alltid går så fort när man vill att den ska stanna upp för en stund.


Långväga besök

2010-09-17 19:23:16 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Nu sitter vi och väntar in min familj som beräknas anlända vilken sekund som helst. Barnen är huuuur trötta som helst och vi har fullt upp med att studsa lillebror i knät samtidigt som vi busar med storasyster. Mira som inte sovit middag idag är i någon form av överskottsenergitrans... och skulle hon sätta sig ner lovar jag att hon somnar på två röda.

Nu har vi tjatat hela dagen om att mormor och morfar ska komma... så det vore ju snopet om hon somnade precis innan de dyker upp. Typiskt att båda är jätte trötta idag när de får va uppe lite längre.

Nu hör jag en bil! hej hopp

Moln i massor!

2010-09-17 17:29:26 Syhörnan
» Kommentarer(6) «


 

Nysydd set med mössa och dregglis. Fleecefoder som går att vika upp om man vill.
Dessa två set ska upp till dalarna. Kommer att bli varma och mysiga under kalla hösten och vintern.




(Klickbar bild)


Mössan med ugglor från igår. Livebild.


Skynda skynda

2010-09-17 13:37:01 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Idag är en stressad dag vilket barnen också känner på sig tydligen. Dom har båda varit kinkigare än vanligt och vägrade sova middag båda två. Jag har fortfarande inte fått någon mat i mej pga att barnen inte tillåtit mej att stå och laga mat. Jag är glad att jag hade rester kvar sedan gårdagen till barnen iaf.

Nu ska vi stax iväg och träffa en vän till mej som har åkt långväga ifrån för att säga hej till oss en snabbis. Ska bli så kul att träffas och jag hoppas att den daten kan få min dag att gå från bitter till bra.

Ikväll kommer min familj hit! Jippi! Åhh vad jag har längtat efter det besöket! Mira har tjatat hela dagen efter mormor och morfar.

Nä, nu ropar Mira på mej. Hej så länge. Hörs mer ikväll.

cherry on top

2010-09-16 23:08:43 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


För några dagar sedan fick jag denna award av finaste Linda. Tack Linda! Jag blev så otroligt glad.



"När man fått denna award så hör det till att man skall berätta 3 saker som ligger en varmt om hjärtat, visa sitt favoritfoto, och skicka vidare till 5 andra bloggar!"

- Min familj.
Ni är det bästa jag har. Mamma, pappa, maken, mina barn och mina syskon. Ni har alla en speciell plats i mitt hjärta! Älskar er!

- Mina vänner.
Vad vorde vardagen utan er?

- Min symaskin.
Jag blir mer och mer beroende av min käre symaskin. Jag älskar att kunna skapa saker, se hur det förvandlas från en tygbit till något användbart.




Detta är en av mina absoluta favorit bilder. Kanske inte den finaste bilden rent estetiskt men känslomässigt är det det bland de finaste minnen jag har.
Detta var första dagen då vi kom hem med Theo från bb. Mira fick träffa och hålla lillebror för första gången. Jag älskar att se kärleken och nyfikenheten i hennes ögon, de vuxna händerna som varsamt hjälper till att hålla det lilla knytet och finaste barnen på en och samma bild.

Jag vill skicka denna awarden vidare till alla er som har en blogg och som tittar in här, kommenterar och läser. Alla är ni speciella på ert eget lilla sätt.
Jag utmanar er alla att göra denna utmaning. Välj en favoritbild och berätta om tre saker som ligger er varmt om hjärtat. Glöm inte att kommentera nedan att ni antagit utmaningen så att jag kan gå in och läsa vad ni skrivit.

Nya kängor och stövlar till hösten!

2010-09-16 21:51:49 Shopping
» Kommentarer(7) «


Jag älskar skopunkten där man kan köpa 3 skor och betala för endast 2. Idag tjänade jag 400 kr på det.
Här nedan ser ni mina nya höst/vinter pjucks. (Jag kan inte garantera att det blir just dessa i slutänden, jag har en förmåga att ångra mej)



Tokfian ville också "pjova skoj". Vi skrattade gott båda två!:)

 
Jag tänker inte visa maken att jag köpt två så lika skor. Det ser ni väl tjejer att det är stooor skillnad på dessa, eller hur!? Någon mer än jag som har en man som tycker att ett par skor i garderober räcker alldeles utmärkt?


Snygga och varmfodrade stövlar. Precis vad jag behöver!


Ny vändbar mössa

2010-09-16 21:07:35 Syhörnan
» Kommentarer(3) «



Denna mössa har jag sytt till en söt tjej jag känner. Kommer att passa henne perfekt tror jag.
Vändbar så att man kan välja tyg efter kläder.


Mitt absoluta favorittyg just nu!


(klickbar bild)

På den vändbara mössan tvingas jag göra en liten synlig söm någonstans. På denna mössan sitter den högst upp på huvudet. Jag hoppas att den inte syns alltför mycket när mössan sitter på.


tyst, väck inte barnen

2010-09-16 19:25:40 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Sitter här och tassar på tå (om man nu kan sitta och tassa samtidigt). Barnen ligger i sina sängar men från Miras rum hörs det fortfarande ljud. Jag hoppas verkligen att hon somnar nu trots att hon fick sova länge vid middagen. Än så länge har hon inte kommit upp iaf och det brukar vara ett gott tecken... eller så är det ett väldigt dåligt tecken och hon sitter där inne och hittar på bus. Det har hänt det med några gånger. Busungen vår.

I eftermiddag har jag inte gjort nåt roligt alls. Städat och fixat. Matat och grejjat.
Det blev match för maken ikväll så han kommer inte hem förrän närmare tio. Tur att jag har symaskinen som sällskap... och tvätt... fast jag väljer nog hellre symaskin ikväll.

Nu ska jag gå ner och smyga på Mira få se om hon somnat eller inte. Nu var det en liten stund sedan jag hörde något från rummet.

Syhörna och ikeatripp

2010-09-16 13:43:56 Mitt mammaliv
» Kommentarer(5) «


Jag satt och tryckte textmössor som en galning här igår kväll. Klantig som jag var så glömde jag ta kort innan jag skickade dem till sina ägare. Har jag tur kanske jag kan få någon live bild från beställarna senare:)

Det resulterade iaf i en massa fina namnmössor i härliga tyger! Jag satt även och klippte ut mönster igår till fler beställningar. Jag hoppas få lite tid till kvällen att sy dom.

För övrigt blev det en stressig dag igår då vi flängde hit och dit på eftermiddagen/kvällskvisten. När vi kom hem var barnen trötta och somnade på direkten. Jag satte mej vid symaskinen som sagt och maken såg på fotboll. En ganska vanlig kväll hos oss:)

Idag har jag och barnen varit till Ikea och träffat Louise och Ella. Vi hade en mysig fikastund tillsammans och passade även på att gå en runda på ikea. Hem följde tavelkritor och saxar. Måste ju ha lite pyssel till Mira i eftermiddag:) Hon har blivit helt fixerad vid att klippa, så jag tyckte det var bäst att skaffa sax till henne. En trubbig sax som inte är lika lätt att göra sig illa på som mina tygsaxar.

Mira blev helt fachinerad när vi kom in på toaletten med skötbord och hon upptäckte att de hade både en mini toalett i hennes size och ett lågt litet handfat. Tänk att en sån liten grej kan bli så stort för ett litet barn.

 





Nu ska jag väcka Mira som sovit för länge.

Jaha...

2010-09-15 14:21:46 Mitt mammaliv
» Kommentarer(7) «


Hur mycket otur får man ha på en dag!?

Jag skulle just ut och känna om tvätten torkat på de två timmar den varit ute under uppehåll. När jag går upp för trappan hör jag helt plötsligt hur det smattrar på fönstren. Då har det helt plötsligt börjat hällregna igen. Fanns inte en chans att jag skulle hinna få in tvätten innan den ändå blivit dyngsur... så då fick den hänga kvar. Nu droppar det från plaggen så blöta är dom. Blir nog att köra dom i tvättmaskinen igen och kanske inviga torktumlaren från 70-talet iaf.
Man kan ju tycka att jag borde ha sett att det skulle bröja regna men icke då. När jag var ut och hämtade posten två minuter tidigare så var det klarblå himmel och sol. Märkligt höstväder!

På tal om otur så ville inte Mira sova idag. Det är så otroligt typiskt när jag ska va hemma med dom hela dagen fram till läggning. Jag tog en promenad och då sov hon iaf i vagnen... men bara för att reta mej lite ytterligare så vägrar Theo sova nu istället.

Tänk om någon kunde fråga mej om jag ville sova istället. Jag skulle gladeligen tacka ja och jag lovar att somna ikväll ändå tom utan välling i sängen.

Onsdagen den 15 sep

2010-09-15 12:22:11 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Jag fortsätter mina hemmasysslor och tvättar även idag. Jag fattar inte hur det kan bli så mycket tvätt på så kort tid. Hade just värdens otur då jag hängt ut en tvätt för en timme sedan och nu kom det en störtskur. Jag hoppas det blir sol några timmar i eftermiddag så att åtminstonde de kläderna som hänger ute nu hinner torka. Så fort vi får några slantar över så ska vi göra om inne i vårt badrum och då ska vi köpa både ny tvättmaskin och en torktumlare som vi törs använda. Den som står inne i förrådet nu ser ut att vara från 70-talet och jag törs inte använda den ifall den krymper eller förstör alla våra kläder.

För att helt byta ämne. Har jag berättat att jag var till gymmet även igår? Två gånger på två dagar alltså. Tyvärr låter det bättre än vad det är, för jag kommer inte att kunna gå till gymmet något mer denna veckan. Har lovat mej själv att träna på vibrationsmaskinen och göra mina situps hemma istället. Jag hoppas jag kommer ihåg det och inte hittar på en massa dumma ursäkter till att inte göra det.

Theo har precis vaknat och Mira ligger i sin säng sedan en kvart tillbaka. Jag hör dock hur hon fortfarande ligger och sparkar i väggen, så det känns inte alltför troligt att hon kommer att somna i dag. Att hon har svårt att sova när lillebror ligger här uppe och gormar kan jag också förstå. Hon är tyvärr precis lika nyfiken som sin mor.

Har fått fler beställningar nu de sista dagarna. Fy va kul jag tycker det är varje gång någon vill beställa något eller när ni säger att ni gillar mina mössor! Tack alla! Ikväll hoppas jag få lite sytid när maken äntligen kommer hem från jobbet. Jag är ensam hemma med barnen till efter läggdags idag. Jag hoppas de är snälla mot mej hela dagen lång.


Igår fick jag ett smakprov på vad som komma skall. Storasyster ville ha sina leksaker för sig själv och det slutade med en storgråtande lillebror. Vänta du bara Mira tills han kryper på allvar, då går det fort och han kommer åt precis det han själv vill.

Dagens outfit - Theo

2010-09-14 18:53:11 Outfit
» Kommentarer(10) «




Jag älskar dagens outfit. Blev så glad när jag upptäckte att den här t-shirten matchade perfekt rätt i färgerna som är i byxorna. Kan vara lite svårt att matcha mönstrade byxor ibland. Jag är inte så mycket för att köpa enfärgade tröjor och bodys... men en randig är ju jättesnyggt!

Tack Emmelie och Anders för den fina t-shirten:)

Byxorna/leggingsen är köpta på kappahl och t-shirten är i märket fixoni


Grodor, fordon, dinos och andra fina

2010-09-14 16:39:55 Syhörnan
» Kommentarer(8) «




Nya beställningar sydda under gårdagen och idag.

Mössan som det står Mira på är inte till vår Mira utan en annan söt liten tjej som också heter Mira.
Måste erkänna att jag blev sugen på att göra en likadan till min Mira. Jag älskar de nya tygerna!

Imorgon får jag förhoppningsvis hem även vit färg. Då ska några till mössor tryckas innan de skickas till sina nya ägare.


Guldlock

2010-09-14 16:33:23 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


 

Måste bara visa vilka mysiga lockar Mira fick i håret efter att hon sovit middag. (Hon blir alltid så varm när hon sover och då lockar sig håret)

Min fina tjej!

Äntligen ålar han!

2010-09-14 14:58:12 Theo växer & utvecklas
» Kommentarer(2) «


Nu äntligen har han kommit på det på riktigt! Den senaste minuten har han tagit sig två meter vilket är den längsta utfärd Theo gjort på egen hand någonsin. Helt plötsligt gick han från en missnöjd liten bebis till en stolt och glad liten pojk. Jag vet att jag kommer att sucka över att han får tag i allt framöver... men just nu är jag bara glad och stolt över min grabb. Vilket bamsesteg för en liten individ. Tänk vilken lycka att kunna ta sig dit man vill själv. Jaha...då var det redan igång. "Ajaj Theo inte röra eluttaget". Vilken glädje!

Bild och kanske en film kommer senare. Kameran är utan batteri för tillfället.

8 ½ månader är han idag min lilla groda.

baka liten kaka

2010-09-14 10:02:07 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Tidag idag, det regnar ute och vi myser inne.

Idag är en sån här "måste" dag. Jag måste köra minst 3 tvättar, jag måste städa i köket och jag borde göra färdig några beställningar. Mellan alla sysslor så leker jag med barnen, lagar mat och äter.

Jag och Mira har just bakat chokladbollar. Kände att jag behövde sysselsätta henne med något roligt en stund för att hon sedan ska tycka att det är ok att jag tvättar och städar. Man får engagera henne också i städningen. Att dammsuga sitt rum eller tvätta speglarna är sådant Mira älskar att göra. Hoppas det håller i sig till tonåren;)

 

Jag ska väl återgå till det jag verkligen borde göra. See you later

En liten snabbis bara

2010-09-13 21:17:39 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Ikväll blir det filmkväll med maken. Vi har inte ens startat filmen än så jag är rädd att det blir en sen kväll.

Jag kom iväg till gymmet föresten. Duktiga jag:)

Imorgon ska jag visa bilder på massa nysydda beställningar. Så mycket fint att jag vill ha kvar det själv!

Gonatt!

Tjihoo! Tygleverans!

2010-09-13 13:33:42 Syhörnan
» Kommentarer(7) «




Idag med posten kom de efterlängtade tygerna.

Ni som har beställt av dessa tyger kan vänta er era beställningar förhoppningsvis i denna veckan. Jag ska försöka sy varje kväll för att få era mössor färdiga.

Åhh va fina tygerna va! Jag blir helt glad av alla färger och mönster.
Vad tycker ni? Fina?


middagsvila

2010-09-13 12:29:53 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Kom hem från Öppna för en stund sedan och nu sover båda barnen gott i sina sängar. Jag passar på att sno åt mej lite datatid och ev även lite tid vid symaskinen. Mira får inte sova så länge idag så jag hinner väl inte gör så jätte mycket innan det är dax att väcka henne. Det är skönt att få någon minut att pusta ut och luta ryggen mot en stolsrygg iaf. 

Jag har lyckats slarva bort min mobilladdare. Vi städade för bra i helgen. Så om det är någon som försöker nå mej på mobilen så vet ni varför jag inte svarar. Testa hemtelefonen istället!

Jag är trött och lite negativ idag... hoppas eftermiddagen är snäll mot mej och att jag lyckas peppa upp mej själv att gå till gymmet ikväll.

Jag borde äta lite mat nu... det kanske kan få upp ork och humör en aning.

Busiga barn

2010-09-13 09:18:29 Mitt mammaliv
» Kommentarer(7) «



Busungar!

 
Nog för att jag dansar, men så här vig är jag inte och har aldrig varit. Mira var lika vig hon när hon var liten. Måste vara maken som ligger och ruvar på någon gömd talang... jag menar nån måste de ju ärvt det av?

Nu ska vi strax åka till öppnaförskolan. Det ser ut att spricka upp ute men jag vågar inte chansa så det får bli bilen idag. Theo ligger just nu och sover så förhoppningsvis kommer även han att vara nöjd och glad idag på öf.

I eftermiddag ska vi ta en sväng till bibblan.

Kanske kommer resten av mina tygleveranser idag också? Jag håller tummarna för det!

Känns som att vi kommer att få en bra måndag. Hoppas du också får det!

Magen för ett år sedan

2010-09-12 21:54:30 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «




Jag fick lite inspiration från sandra att lägga upp en bild från förra året. Så här såg min mage ut för exakt ett år sedan. Jag var stor redan då i v 23. Kul att sitta och läsa lite i bloggen vad jag sysslade med för ett år sedan. Vi höll på att planera för bebisen för fullt. Köpte vagn, åkte till ullared och fixade massor. Mina sammandragningar hade redan startat. Tänk att han ändå höll sig kvar till bara två veckor innan bf.



När jag ändå visar bilder på mej själv kan jag ju även lägga upp en "dagens".
Idag har jag en topp från Ellos och ett par jeans från H&M. Jeansen köpte jag i förra veckan för endast 99 kr. Hur sköna som helst och perfekt stretchiga!


Nya modeller på gammal modell

2010-09-12 21:18:30 Syhörnan
» Kommentarer(1) «


 

Två nya varianter av mössor.
En i vanliga baggymodellen fast med fleecefoder. Perfekt som senhöst/vinter mössa.
Den andra modellen med "öron" i trikå. Passar som vår/höst mössa.

Dessa modeller går givetvis också att beställa om ni vill.
Maila om ni är intresserade!
([email protected])

 
Den fodrade mössan går även att vika upp kanten på.


Gladfisen fick komma upp fast han borde sova.  (Han grät och kom inte till ro)
"Straffet" blev att prova nysydda mössor. Han verkar inte lida av det direkt.


Lite liten i storleken till Theo... men ni fattar hur den ska sitta.


Theo fick en mössa idag fast det inte var meningen. Jag klantade mej nämligen med en beställning så den här "andrasorteringsmössan" fick bli kvar i familjen. Jag tryckte även texten "Theo" och "Tuff" på den.


bara jag

2010-09-12 09:02:28 Mitt mammaliv
» Kommentarer(8) «


Idag fick jag en överraskande sovmorgon. Det var skönt att få ligga och dra sig lite extra medans man hörde familjen böka omkring på övervåningen.

Om en liten stund ska jag sy en mössa och sedan ska jag åka och lägga ett paket på lådan. Jag ska även åka till H&M och lämna tillbaka ett par jeans som jag ångrat att jag köpte. Barnen får vara hemma med maken medans jag åker iväg en sväng. I eftermiddag är det nämligen min tur att vara "barnvakt". Maken har fotbollsmatch idag. Jag önskade faktiskt att vi kunde hänga med och titta på matchen... men det blir så otroligt krångligt när vi bor på fel sida stan och inte har mer än en bil.

Imorgon går fler auktioner ut på tradera. Om jag hinner ska jag även lägga in några fler ikväll. Ta en titt HÄR.

Bröllop, middagsbjudning och planer

2010-09-11 22:23:25 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Det blev en intensiv dag idag. Först stressade vi nästintill ihjäl oss imorse för att få lite ordning i vårt hem innan det var dax för vigsel. Efter en snabblunch lämnade vi Mira hos barnvakterna och så åkte vi på bröllop. Idag insåg jag det negativa med att ha en bebis som inte är van med att sitta i knä. Theo var trött och missnöjd under hela vigseln och till sist fick vi muta med en burk efterrätt för att han inte skulle förstöra hela bröllopet med sin gråt. Jag lovar att hade vi haft vagnen med oss in eller haft möjlighet att sätta honom på golvet så hade han varit mycket nöjdare och gladare. Vår son vill inte gärna sitta i knä helt enkelt (Bara ibland när han är sådär super mysig och kramig).

När vi väl kom hem igen med en liten tjej som ropade "Mer Ebba!" (kompisen hos barnvakten)blev det full fart igen med attt städa och laga mat. Vi hann precis få allt färdigt när våra gäster stormade in.

Det blev en super trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap. Barnen roade sig bra själva och trots allt socker som Mira tyvärr fick i sig så somnade hon gott för en stund sedan. Hoppas båda barnen sover lääänge imorgon och i sina egna sängar hela natten.

Nu ska jag sätta mej och fundera på vad jag ska sy imorgon. är otroligt sugen på att slå mej ner vid symaskinen!

lördagmorgon

2010-09-11 07:10:01 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Det här var ju en halvbra natt måste jag säga. Mira kom in till oss redan klockan tre. Då hade Theo redan vaknat någongång och ropat efter nappen. Efter tre har vi inte sovit något vidare någon av oss. Mira har en vana att ligga med ena benet över en eller ligga och pilla på en med handen. Strax innan sex vaknade hon och ropade på Theo. Theo var inte sen med att svara på systerns rop och så var det igång igen. Vi försökte få dem lugna med en varsin flaska, men det gick inte alls. Nu sitter jag här och trots att klockan bara är sju har jag redan hunnit städa både toaletten och skrivbordet.

Jag borde fundera över vad vi ska ha på oss på bröllopet. (Jag och Theo alltså, maken får bestämma själv vad han ska ha för kläder:)) Hoppas jag hittar något fint att trivas i. Eftersom vi inte är bjudna på festen så behöver vi inte vara jätte uppklädda... men lite fin vill man ju vara såklart!

Frukostdax snart. Blir nog en balja med kaffe idag... tror jag behöver det. Kaffe och alvedon blir mitt levebröd resten av dagen.

Dagens och "morgondagens"

2010-09-10 22:17:50 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


 





Dagens outfit är från Lindex

Våra sötnötter somnade ganska direkt ikväll. Jag passade på att läsa ur en bok som ska lämnas tillbaka på bibblan efter helgen, medans maken slötittade på tven.

Jag tittade in här en sväng nu för att se om jag fått något sålt på tradera. Det gick några plagg ikväll. Fler finns kvar och går ut om några dagar, missa inte att kika in på dem om ni är nyfikna. (Jag har alias tessie00 på tradera)

Imorgon ska vi på bröllop (endast vigseln), Mira ska vara hemma hos ett par vänner några timmar. Jag hoppas det går bra.
Till kvällen har vi bjudit in två familjer på middag. Ska bli kul att få några gäster... det var länge sen sist vi ställde till med middag.

Nu är det dax att gå och sova. Imorgon är det makens tur att ha sovmorgon så jag laddar upp för en tidig morgon med barnen. (Fast imorse sov de till halv åtta, håller tummarna att det blir likadant imorgon)


Meandi fin!

2010-09-10 18:04:22 Shopping
» Kommentarer(2) «


 

Idag fick jag hem det nya settet som jag köpte från Me&I sist jag var på party.
Titta va fin gullgrodan blev i sina nya kläder!

Trots att jag tog 86/92 så passar de faktiskt. Theo fyller upp sina kläder bra på bredden, vilket gör att de blir ok i längden. Men dessa byxor är uppvikta 5 cm så jag tror att han kommer att kunna ha dem lääänge. När han sedan börjar gå så åker de ju ner i grenen också. Jag gillar kläder som kan användas länge. Är trött på att han växer ur alla sina (läs mina) favoritkläder så snabbt.

Nu ska jag laga fredagsmysmat. Strips och kyckling. Inte så nyttigt kanske... men gott:)

Ni ska veta att vi har en kinkig liten dotter här hemma. Hon sov nämligen ingen middag idag, vilket både syns och hörs. Skönt att vi är två vuxna här hemma ikväll.

Nya tyger har kommit!

2010-09-10 17:43:12 Syhörnan
» Kommentarer(3) «




Jag har just varit och hämtat hem en leverans med tyger som kom på posten idag.
Det är som julafton när jag får mina tygpaket:)

Jag är jätte nöjd. Alla tygerna ovan är i underbar härlig trikå. Jätte mjuk och skön kvalitet.

Ni som beställt av dessa tyger kan vänta er era beställningar nu inom kort. Jag hoppas få tid till att sy lite nu i helgen!

Åhh va sugen jag blev nu till att sätta saxen i tygerna!


Nysydda apor!

2010-09-09 19:57:27 Syhörnan
» Kommentarer(6) «




En tvååring kanske inte dregglar så mycket, men däremot kan man använda dregglisarna som scarf när de blir lite äldre. Supertufft att matcha med en likadan namnmössa.




(klickbar bild)

 
Det här settet åker hem till en förhoppningsvis glad beställare imorgon.


Vardag hos oss

2010-09-09 12:47:27 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Nu har jag sprungit upp och ner för trappan 20 gånger. Theo är otroligt trött men kan ändå inte sluta vifta med armar och ben, suga fast nappen och somna. Jag hoppas han kan lugna ner sig snart och sova en stund. Storasyster sover redan gott i sitt rum.

Det blir några vardagsbilder från mej så här vid lunchtid. Några vettigare bilder kommer ikväll istället.



Även idag fick jag öva upp mej i konsten att laga mat med två hungriga och kinkiga barn. Receptet för att lyckas med det är att låta Mira hjälpa till att laga mat och att underhålla Theo medans han får sitta i sin stol och titta på när vi fixar. I krissituationer är smörgåsrån en mycket bra uppfinning. I Miras fall är grönsaker en bra "muta".




Jag tycker det är så kul att se varje gång syskonen leker tillsammans. Idag lekte de tittut med en filt. Uppskattas av båda.



Bild från imorse. Helt plötsligt när jag sitter vid datorn hör jag hur det byts kanal på tven. När jag vänder på mej och tittar mot tven så ser jag att det är Theo som hittat dit. Kunskapskanalen bättre än bompa?
Är han verkligen så stor att han fattar att det är knappar man ska trycka på nederst på tven eller har han sett storasyster göra det? Hur kom han fram till tven (Jag satte honom då inte där)?

Kan också berätta att det blev tyst på nedervåningen under tiden jag skrev inlägget.

En vecka med noka

2010-09-08 21:15:50 Personligt
» Kommentarer(0) «


I måndags hade jag gjort en vecka med NOKA. En vecka med milkshakediet. Är ni nyfikna på hur det gick? Självklart gick jag ner i vikt. Det säger sig själv att man går ner i vikt om man äter mindre kalorier än man förbrukar på en dag. Det jag tycker är intressant är att se om jag lyckas hålla dom kilona framöver.

Efter en vecka med strikt diet så kan man inte återgå till att äta precis som vanligt igen. För att lyckas hålla kilona borta så måste jag även i fortsättningen äta lågkalorimåltider. Vilket egentligen inte är så svårt, bara man tänker till lite. Det rekommenderas också att man ska trappa ner försiktigt på noka och kanske bara byta ut en eller två måltider i början.

Att inte få äta någon riktig mat på en hel vecka har varit otroligt jobbigt. Jag ska erkänna att jag "syndat" några gånger. Jag var tvungen att ta något att tugga på.

NOKA i sig stod för vad de lovade - En effektiv viktminskning. Milkshaksen smakade ok men blev väldigt enformigt på sikt. Jag blandade ut dem med mer mjölk/vatten än vad som rekommenderades (Pga av att jag tyckte de blev för tjocka annars) och jag mixade även i mer färska bär för att få en mer naturlig smak.

Är du nyfiken på att smaka Noka så missa inte att man kan "gilla" dem på facebook och på så sätt få ett gratis prov. Klicka in dej på deras sida HÄR eller klicka på bilden nedan.




En lugn stund

2010-09-08 13:45:05 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Nu har jag fått en timme helt i tystnad. Båda barnen somnade gott i vagnen när vi gick hem från öppnaförskola. När jag skrivit klart detta ska jag gå ut och väcka Mira. Hon kan verkligen sova hur länge som helst om hon bara får. Theo brukar inte vilja sova i vagnen, speciellt inte om den står still efter att vi varit ute och gått... men just idag gick det tydligen bra.

Även ikväll är jag ensam med barnen fram till läggning. Tredje och sista kvällen. Imorgon är det min tur att "rymma huset", då ska jag smita iväg till gymmet.

Ni kan väl hålla en tumme eller två att vår eftermiddag blir bra. Jag har både huvudvärk och känner mej väldigt trött. Hade tänkt träna ikväll... får se om jag tar mej iväg.

När jag får lite tid över ska jag också berätta för er hur min vecka med NOKA gick. Jag har inte glömt... bara inte haft tiden för att sätta mej ner och berätta.  

Mammabarndag

2010-09-07 17:48:11 Mitt mammaliv
» Kommentarer(8) «


Hjälp vilken dag. Jag är helt slut... o då är de sista två mest intensiva timmarna kvar. Jag passar på att ladda batterierna i tio minuter medans Mira ser på bompa och theo sover.



Vi startade förmiddagen med en sväng till bibblan. Mira sitter redo i vagnen.

 

Lunch blev som Mira önskade....nämlingen "Pisch" som på miraspråk betyder "strips".



Efter lunch skulle barnen sova så jag passade på att gå en sväng utefter vattnet. Var så länge sen jag gick på promenad nere i stan. När vi bodde där gick jag ju de rutterna dagligen. Saknar det!

 

Passade på att gå in på makens "Nya" jobb och hälsa på när vi ändå hade vägarna förbi. Barnen sov tyvärr så de fick aldrig träffa pappa.

 

Upp o ner



Vi avlutade dagen med shopping på coop. Min värsta mathandel hitintills med båda barnen. Mira höll på att klättra ut vagnen hela tiden och gallskrek när jag sa nej. Theo var hungrig, ledsen och rastlös och även han gallskrek sig igenom hela butiken. Tack och lov att de hade gratisbananer till barnen vid fruktdisken! Theo blev nöjd och jag kunde fokusera på Mira. För henne dög det inte med någon banan. Henne fick jag istället muta med en kexchoklad vid kassan för att hon inte skulle rusa iväg. Kalla mej hemsk eller kanske bara mänsklig som bjuder min tvååring på både mcdonalds och kexchoklad en vanlig tisdag.

Vi har haft en mysig dag jag och barnen iaf... och nu är det som sagt bara läggningar som återstår.
Mira börjar klättra på mej nu så jag ska väl ta hand om henne lite.

Tittar säkert in senare! OM jag nu får de i säng när jag vill.


Fotbollsänka

2010-09-07 09:48:29 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Idag är andra dagen som jag och barnen blir ensamma från uppstigning till läggdags. Igår var det jobb och fotbollsträning idag är det jobb och sedan match. Man skulle väl kunna säga att jag varit fotbollsänka nu i två dar. Jag överlever... vill bara att ni ska tycka lite synd om mej.
Fast igår var det inte mej det var synd om, det var Mira. Hon blev så glad när pappa kom hem. När han sedan skulle åka en halvtimme senare blev hon jätte ledsen. Hon började med att säga "Pappa stanna här" och när det inte funkade blev det "Mia följa med". Det var nog inte lätt för maken att lämna en gråtande tjej bakom sig. Idag kommer han inte hem alls mellan jobb och fotboll... och för miras skull är nog det bra. Värre att få lov att säga hejdå två gånger än att inte se pappa alls på hela dagen. 

Pga av att vi nu är ensamma hela dagen, så har jag bestämt att vi måste sysselsätta oss på nåt vis. Nu på morgonen blir det därför en sväng till bibblan. Jag har några ärenden på stan också som jag tänkte passa på att uträtta. Vad eftermiddagen har att bjuda på vet jag inte riktigt än. Det ska väl sovas och ätas om vartannat. Tiden brukar gå ganska fort ändå. Jag hoppas jag har hömören på min sida. 

Dax att göra oss iordning så att vi hinner med allt innan det är dax att äta lunch och sova middag. 

Någon som läser detta och vill ses på stan? Bara att höra av sig!  

Fynda på tradera!

2010-09-06 22:21:08 Shopping
» Kommentarer(2) «


Nu har jag lagt ut mer kläder på tradera igen.
Både tjej och pojkkläder i storlekar upp till 92.

Kika in HÄR om ni vill se mina auktioner.

   
Pyjamasar går alltid åt, eller hur!?


"Mia natar dej"

2010-09-06 17:07:59 Mitt mammaliv
» Kommentarer(7) «


Hur fantastiskt är det inte att höra några nya ord för första gången. Idag har Mira lärt sig en ny treordsmening. Det var Miras mormor som först fick höra de fina orden: "Mia natar dej" (Vilket på Mira språk självklart betyder "Mira saknar dej")
Sen det att hon sa det till mormor så har hon gått omkring och sagt det hela tiden. "Mamma. Mia natar dej"

Gullungen!

Det är så otroligt roligt att hon pratar så mycket nu. Hon härmar allt vi säger och hela tiden förvånar hon mej med att säga saker jag inte trodde hon kunde.

På tal om att prata så sa jag till Theo imorse när vi låg och gosade i sängen "Theo säg mamma"
"Mamama" säger Theo då:) Hur glad tror ni jag blev då på en skala!? :) Tänk att en sån liten stavelse kan göra en så lycklig i hjärtat.



 

Dagens outfit:

Theo har en jacka - kappahl
Plyschbyxor - lindex
Mössa - mykidoo
Skor - Puma.

Mira har en mössa - H&M
Jacka - Metoo
Jeans - Kappahl
Skor - skopunkten

Öppnis, tyger och annat

2010-09-06 12:40:33 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Jag sitter här på helspänn med öronen viftandes. Barnen ligger båda två på nedervåningen och förväntas sova. Mira vet man aldrig med. Hon kan ligga i sin säng och grejja i en halvtimme sen komma upp och vägra sova. Huvudsaken hon vilar lite... om hon sen sover eller bara tar det lite lugnt i sängen det är väl sak samma.

Vi tog oss iväg till öppna förskolan idag. Jag insåg ganska snart att jag inte skulle orka en hel lång dag + kväll ensam med barnen om vi bara var hemma själva hela dagen... så vi tog en tur iväg. Mira leker bättre och bättre där borta. Idag såg jag knappt skymten av henne. Hon gick emellan bilbanan, spisen, dockvagnen och klossarna. Theo ville inte sova så han fick sitta i babygymmet och bli underhållen av de andra bebisarna. Jag hittade några mammor att tjata lite med. Alltid trevligt med en kopp kaffe och lite barnsnack... eller vuxensnack... ja det är detsamma bara man får prata med någon över 3 år för en liten stund.

Nu är en MASSA tyger beställda. Framöver ska jag sy beställningar plus att jag ska sy upp ett lager till torgetlördagen. Det ska bli så roligt att få hem alla nya fina tyger. Blir sugen på att sy en massa tröjor, byxor och annat skoj också... men det får vänta tills min andra projekt är färdiga. Jag har beställt ett mönster på en huvjacka. Har ännu inte sytt något med blixtlås, så det är på tiden tycker jag. Theo skulle behöva en fleecejacka, så kanske blir det en sådan. Fast jag har iofs sett en på lindex jag vill ha... drömma får man ju göra, eller hur:) Det är mycket jag vill ha just nu... typiskt att Theo fyller år i januari först;)


149 kr från lindex


Blivande fotbollsproffs?

2010-09-05 20:53:54 Outfit
» Kommentarer(1) «




Dagens outfit är från Zara


Familjesöndag

2010-09-05 20:49:45 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «



Mina fina påväg ut på shopping

 
Tittar man riktigt noga kan man se två små gaddar i Theos mun.

Förrutom getingsticket så var vi iväg till IKEA för lite shopping idag.
Det blev en smarrig lunch och lite små shopping. Mira fick smaskig glass till efterrätt.

I eftermiddag har vi tagit det lugnt på hemmaplan. Mira fick sova sent idag så hon är fortfarande vaken. Jag hoppas vi får henne i säng snart... Då ska jag också krypa ner i sängen och läsa en bok.

Tills dess ska jag kika runt på några favoritbloggar. Go kväll!

Mössor igen

2010-09-05 17:31:13 Syhörnan
» Kommentarer(5) «




Sydda beställningar. (Mössan i prickig plysch är till Theo)



Theo agerar än en gång modell:)


Hur mycket otur får man ha?!

2010-09-05 16:28:51 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «




Riktigt så go o glad som på bilden var inte den getingen jag träffade på idag.

Det var verkligen höjden av otur när jag gick in på H&M för att prova ett par jeans. När jag drar upp jeansen som satt ganska tajt över benet så känner jag ett hemskt stick i låret. Jag drar ner jeansen igen och ser att det sitter en gadd i mitt ben. Jag lyckas dra ut gadden och kvar lämnas ett ont och ömt ben. Nu är det en timme sedan och jag har fortfarande jätte ont. Det svider och ömmar, jag är helt röd på ett stort område av benet och det känns inge bra alls. Jag brukar ha en ganska hög smärttröskel, men detta gjorde mej likblek. Om det var en geting eller vad det nu var har jag ingen aning. Någon kropp återfanns aldrig.

Höjden av otur får ni väl ändå hålla med om att det var iaf.
Nu hoppas jag att smärtan snart ger med sig så att jag kan återgå till att ta hand om mina barn och gå omkring som vanligt.

Aj!


Seg i skallen

2010-09-04 10:53:10 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Vi har en seg morgon här hemma. Natten var inget vidare då Theo vaknat massor och varit ledsen. Stackarn är så täppt i näsan att han inte kan andas när han har nappen i munnen. Ingen feber eller så än... jag hoppas den håller sig borta och att han mår bättre i nästa vecka. Jag blir galen om vi måste sitta hemma själva en hel vecka utan att träffa vänner eller gå till öppna förskolan.

Maken hade på förslag att vi skulle åka till monkey town idag. Det är ett lekpalats för barn. Mira skulle nog trivas bra... men jag känner mej själv inte så pigg på att åka. Huvudet värker idag med. Jag känner mer för att sätta mej med en kopp kaffe och en bra bok. Kanske sy lite också framåt eftermiddagen.

Vi får se vad det blir av den här dagen. Jag återkommer senare när jag är på lite roligare humör.

Stadsparken och fredagsmys (?)

2010-09-03 20:47:17 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Jag sitter här och klickar runt på alla internet sidor jag kan komma på och tycker är intressanta. Jag läser lite men minns i nästa sekund inte vad jag läst. Huvudet är urform och jag vill gå och lägga mej.

Kanske är det såhär man blir efter en fullspäckad dag med barnen. Jag och Mira började morgonen med att storstäda huset. Efter städningen blev det dax för lunch och sedan begav vi oss iväg till stadsparken med Jenny och tjejerna. Vi gungade, åkte ruschkanor och fikade. Urmysigt om du frågar mej! Tjejerna kom till sist igång och lekte bra tillsammans. Ja, det syns ju på bilderna hur kul de hade det.





Nu sitter jag på övervåningen medans maken laddat upp med chips, cola och fotbollskväll på nedervåningen. Fotbollen intresserar mej inte alls medans chipsen intresserar mej lite för mycket för att ens våga mej ner och säga hej. Jag hoppas innerligt att det är någon bra film på tven klockan nio!



Ny bilstol!

2010-09-03 08:38:34 Mitt mammaliv
» Kommentarer(7) «




 

Lite dåliga bilder tyvärr men ni ser nog ungefär vad de föreställer:)

Igår var vi iväg och hämtade hem en ny bilstol till Theo. Det blev en Be safe izi kid. Vi känner oss nöjda med valet. Tyvärr kan vi inte vända någon av de stolarna vi har nu framåt sedan, men rent prismässigt kommer det att kosta oss lika mycket att köpa en ny stol sedan (plus denna vi köpte igår) som att köpa en kombistol nu. Det som är positivt med denna stol är att den funkar att ha på mellansätet bak och barnen kan då sitta brevid varanda. Trots två stolar bak så får det ändå plats att sitta en vuxen bakom förarsätet. Nu kan man alltså som vuxen passagerare välja om man vill sitta fram eller bak:)

Idag ska vi träffa en kompis och hennes två tjejer. Vi tänkte ta en picknick vid statsparken och kika på djuren, leka i lekparken och fika. Kommer nog att bli en mysig eftermiddag. Tills dess ska jag tvätta lite mera, städa lite mera och underhålla Mira (Theo sover nog två timmar nu).

Idag är sista dagen för er att göra beställningar på mössor. Jag kommer att skicka efter tygerna imorgon. (Vill ni ha något av tygerna jag har hemma redan så kan ni komma med beställning när ni vill)

Önskar dej en fin och solig fredag!


Vinnare tävling - dreggelscarf

2010-09-02 20:48:38
» Kommentarer(1) «


Nu har jag utsett en vinnare genom att lotta fram ett nummer med hjälp av en slumpgenerator.

Vinnare av molnscarfen är:

Tadaaa.... Sofie - Radhusmamman. Grattis!

Maila dina uppgifter och om du ev. vill ha text på scarfen så skickar jag den omgående.
[email protected]

Tack till alla som ville vara med i tävlingen.
Kanske kommer det fler tävlingar framöver.


Theo 8 mån

2010-09-02 17:01:45 Theo växer & utvecklas
» Kommentarer(0) «




Idag blir gossen hela 8 månader gammal. Han firade det med att bli genomförkyld... stackars liten. Det känns som att det kan vara fler tänder på gång. Precis så här blev han när de andra två tittade fram.



Det är så mycket som händer varje dag nu.

Nytt den senaste månaden är att han sitter jätte stabilt nu.
Han kan luta sig fram för att ta saker som ligger långt bort. Detta sättet är även det sätt han tar sig framåt på. Idag hade han förflyttat sig en meter sittandes. Det syns inte hur han gör, men framåt kommer han:)
Han är otroligt medveten när vi andra äter. Ser han en burk, en smörgås eller annan mat så skriker han tills han också får smaka.
All mat går ner och det är aldrig några krångel på den fronten.
Sover gör han bra men vaknar oftast någongång mellan 5-7 på morgonen för en flaska välling.
Amningen har vi slutat med denna månaden och det har gått smärtfritt. Han frågar inte efter brösten längre och jag känner att mjölken sinat helt nu. Skönt att slippa ha ont och vara öm som jag var första dagarna.
Det pratas mer och mer och "pappa" är ett ord som ofta återkommer. Inte för att jag tror att han vet att han säger pappa, men sött är det ändå.
St 74 har han på kläder, men går strax över på st 80 då det mesta börjar sitta för tajt.

Bvc besöket gick bra och han väger nu strax över 10 kg.
längden ligger på 74,5 cm

Alltid kul att jämföra med Mira som i samma ålder vägde 9040 g och var 72 cm lång.

Framförallt är Theo en go, glad och mycket nöjd liten pojk. Vi är så glada att vi får ha honom i vår familj. Världens finaste!

Dille på sparkbyxor

2010-09-02 12:56:39 Shopping
» Kommentarer(0) «


Verkligheten har kommit ikapp mej. Jag har insett att min lille prins inte längre är någon liten pluttebebis. Så därför försöker jag nu fånga tiden och "göra honom" liten igen. Eller åtminstone passa på och utnyttja det faktum att han är under ett och faktiskt räknas som bebis ännu. 

Därav mitt nya dille på sparkbyxor. Hur sött är det inte!? Idag fick Theo agera modell för att jag skulle se vilka vi ska behålla och vilka som åker tillbaka i butik. Vilka är dina favoriter??? 

 
Sparkbyxor från lindex. Mycket mönster och mycket färg.
Storasyster fick vara med på ett hörn i sin nya fina tröja från kappahl.





Hängselbyxor/jeans från lindex.

Observera att båda byxorna ovan är i storlek 86!!! Inte är de så värst stora heller. Mira kan ha 86 på vissa kläder fortfarande!



De fantastiska stjärnsparkbyxorna från Lundmyr. Det var dessa jag visade ett smakprov på för några dagar sedan. De ser korta ut men det är dom inte... fast nog är de ganska precis i storlek trots att jag tog ett par i st 80.
Håller ni med mej om att det är bra sött?:)


Halvtid

2010-09-02 12:29:16 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Nu är det helt tyst här i huset förrutom tvättmaskinen som tyst brummar i badrummet. Jag fick båda mina små hjärtan att sova samtidigt idag. Måste säga att det är lita av mammalyx att få en timme för sig själv. Jag har precis "ätit" en Shake och känner mej mätt och nöjd i magen.

Halva veckan har nu gått av mitt "experiment" med Noka. Måste säga att de verkligen lyckats med att man ska hålla sig mätt länge. Fyra milkshakes om dagen är helt lagom. Visst är jag trött på att inte äta riktig mat. Självklart är det jobbigt när sockerabstinensen gör sig påmind... men jag kämpar på. Jag fuskade dock igår på inredningspartyt... det bjöds på dipp och grönsaker... inte så farligt fusk tycker jag.

Vågen får säga sitt på söndag. Ska bli spännande att se resultatet!

Nu ska jag ladda in lite bilder från kameran och passa på att göra lite annat som inte blir gjort när barnen är vakna.

Höstkampanjer på buzzador!

2010-09-02 10:05:29 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Fick i veckan ett mail från buzzador att de söker småbarnsföräldrar inför kommande kampanjer.

Som buzzador får du chansen att prova nya produkter och sedan dela ut prover och berätta för dina vänner om de olika produkterna.

Jag har hört rykten om att pampers kommer med en kampanj inom kort. Skynda dej att registrera dej och få chansen att prova massor av roliga produkter i höst!

Klicka dej vidare HÄR och registrera dej. På buzzadors hemsida kan du också läsa mer om vad det innebär att vara Buzzador. MEN... skynda dej att registrera dej för inom de närmsta dagarna går de första kampanjerbjudandena ut. 

Så här stod det i mailet om vad som kommer i höst och vilka de söker:
- En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar.


Sista tävlings dag!

2010-09-01 20:48:16
» Kommentarer(0) «


Nu är det bara några timmar kvar på min tävling! Passa på att tävla nu. Inte så många som är med så det är stor chans att vinna. Imorgon utser jag vinnaren!

Lycka till!

Klicka HÄR för att komma till tävlingen.


Mittiveckan

2010-09-01 20:44:32 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Åhh suck! Bloglovin funkar inte, min blogg funkar inte. Jag skrev ett inlägg tidigare idag som jag upptäckte nu att det inte blivit inlagt på bloggen. Bloglovin funkar inte heller, vilket är ju så trist med tanke på att det är jätte många bloggar jag följer där som jag inte ens vet adresserna till. Jag får alltså hitta på nåt annat än att sitta och läsa bloggar.

Ikväll har jag varit på inredningshomeparty. En kompis till mej säljer av ett företag som heter Zelected by house. Jätte fina grejjer! Jag ser fram emot september då deras höstkollektion kommit och jag ska ha ett party här hemma. Hoppas jag har några vänner som vill komma hit och ha en riktigt mysig inredningskväll med mej.

Idag har jag och Mira som sagt pysslat... annars har vi inte haft så mycket för oss. dagarna rullar på i rasande fart trots att man inte gör så mycket. Känner ni igen det?

Imorgon är det dax att gå till BVC med Theo. Ska bli spännande att se hur mycket han vuxit sedan sist. Jag gissar på att han väger över 10 kg och är 74 lång. Återstår att se. 

Ha en fortsatt trevlig kväll... det som är kvar på onsdagen.  


Pyssel

2010-09-01 13:09:12 Syhörnan
» Kommentarer(6) «


Idag har jag och Mira varit lite pyssliga.



Mira trycker tavla på vitt tyg med textilfärg.



Kommer en tavla med "Mira" också och med en krona istället för bil. (Just nu ligger den i tvätten då "någon" lyckades smeta färg på fel ställe) Kommer bli fina ovanför barnens sängar.
Tyckte tavlan som Mira gjorde helt själv blev super tuff. Den åker in i lekrummet på väggen!


En beställd mössa